STREET STYLE

5 tips για να ανανεώσεις το στιλ σου

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ ή απλά να του χαρίσεις extra δόσεις στιλ είναι να κάνεις μικρές παρεμβάσεις ή προσθήκες με τα αξεσουάρ. Σε αυτό βοηθούν πολύ τα φετινά trends που κι αυτή τη σεζόν δίνουν έμφαση στις ιδιαίτερες τσάντες και στα statement αξεσουάρ που πραγματικά μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο απλό και βαρετό συνδυασμό, στιλάτο.

Κασκόλ, ζώνες, τσάντες και τσαντάκια με ιδιαίτερη αισθητική και πρακτική φύση είναι στην διάθεσή σου για να τα ενσωματώσεις στο προσωπικό σου στιλ και να το δεις να απογειώνεται αυτό το χειμώνα.

Κασκόλ

Ο πιο στιλάτος τρόπος να φορέσεις το κασκόλ σου, το οποίο αυτή τη σεζόν έχει ανανεωθεί σχεδιαστικά. Εκτός από πρακτική χρήση έχει αρχίσει να έχει και πιο ενεργό ρόλο στο στιλιστικό αποτέλεσμα.

Μπερές

Ο μπερές είναι ένα αξεσουάρ που παρά τους ενδοιασμούς που μπορεί να έχεις, θα δώσει μία sophisticated πινελιά στο στιλ σου πολύ εύκολα. Δες πώς το έχει φορέσει η Chiara Ferragni και πάρε έμπνευση για να το προσαρμόσεις στο δικό σου street look.

Ζώνη

H ζώνη έχει ξεφύγει κατά πολύ από την αρχική χρησιμότητά της κι έχει γίνει ένας τρόπος να τονίσεις τη μέση σου, να αναδείξεις τις αναλογίες σου και να κάνεις πιο στιλάτο το outfit σου. Μπορείς να τη φορέσεις με φορέματα, πάνω από πουλόβερ αλλά και πάνω από το σακάκι ή το πανωφόρι σου.

Belt bag

Οι belt bags έχουν γίνει ένα stylish αξεσουάρ που φοριέται όλες τις ώρες και μαζί τους έχουν κάνει comeback και οι ”μπανάνες” που ίσως θυμάσαι από τα ’90s. Αν τις συνδυάσεις σωστά τότε το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό, όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία.

Statement τσαντάκι

A post shared by Sara (@collagevintage) on

 

Το 2018, τα ιδιαίτερα τσαντάκια θα γίνουν σήμα κατατεθέν ενός στιλάτου street look. Με logos, πολύχρωμα, ψάθινα ή με πέρλες σε περιμένουν για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει με τα outfits σου και θα αναδείξει τον στιλιστικό σου χαρακτήρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lisahahnbueck