STREET STYLE

Τα πιο στιλάτα διάφανα αξεσουάρ που κυριαρχούν στο street style

Τα διάφανα αξεσουάρ έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και ίσως να τα έχεις ήδη δοκιμάσει. Αυτή τη σεζόν όμως όλα δείχνουν ότι θα κυριαρχήσουν στο street style, χαρίζοντας επιπλέον πόντους σε κάθε outfit που θα βρίσκονται. Ενώ είχες συνηθίσει τις διαφάνειες στα παπούτσια, τώρα ήρθε η ώρα να τα δεις και σε άλλες εκδοχές που η αλήθεια είναι θα κάνουν πιο stylish κάθε σου outfit.

Αν λοιπόν, ψάχνεις για ένα λίγο πιο fancy αξεσουάρ, που θα ανανεώσει και θα δώσει στο κάθε σου outfit μία ανοιξιάτικη πινελιά, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Παρακάτω θα βρεις 6 διάφανα αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε στιλ και είναι έτοιμα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμό σου.

Διάφανη ζώνη, Zara

Μία διάφανη ζώνη μπορεί να κάνει ενδιαφέρον ακόμα και το total black outfit σου ή να σταθεί μαζί με το floral φόρεμά σου.

Γόβα με διαφάνεια, Mango

Αυτή η διαφάνεια στις χρωματιστές γόβες είναι ιδανική για να συνοδεύσει ένα casual denim look ή να ολοκληρώσει ένα κομψό outfit με το στενό, midi φόρεμά σου.

Διάφανα γυαλιά ηλίου, Topshop

Ένα ζευγάρι ροζ, διάφανα γυαλιά ηλίου μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με κάθε σου look.

Διάφανη ‘μπανάνα’, Bershka

Η διαφάνεια στην προκειμένη περίπτωση σε προκαλεί να δεις την τσάντα ‘μπανάνα’ με άλλο μάτι.

Vinyl watermelon τσάντα, Pull & Bear

Μία funky τσάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάθε γκαρνταρόμπα. Αυτή η διάφανη εκδοχή της θα γίνει το αξεσουάρ που θα σου φτιάχνει τη διάθεση τις ανοιξιάτικες μέρες.

Mi-Pac Transparent Classic Backpack in Pink, Asos

Για τα κορίτσια που λατρεύουν το ροζ, αυτό το backpack είναι must-have. Μπορείς να βάλεις μέσα όμορφα νεσεσέρ, πουγκιά και αντικείμενα που θα κάνουν αυτή την τσάντα ακόμα πιο στιλάτη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph