OUTFITS

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Κάνε απλά copy το outfit της Alexa Chung

Έχει συμβεί σε όλες. Εκείνη η στιγμή που ενώ είσαι μπροστά στην ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα σου, εσύ αναρωτιέσαι τι να φορέσεις. Σε αυτή την συχνή για πολλές ερώτηση, έρχεται να δώσει απάντηση η Alexa Chung με ένα minimal outfit αλλά τόσο κομψό που είναι ικανό να σταθεί σε πολλές περιστάσεις. Φυσικά το σωστό accessorizing είναι απαραίτητο για να προσαρμόσεις το look στο προσωπικό σου στιλ αλλά και στις απαιτήσεις της εκάστοτε περίπτωσης.

Η στιλάτη Alexa βρέθηκε στους δρόμους του Λονδίνου, εν όψει της εβδομάδας μόδας, φορώντας ένα τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο στιλάτο outfit, με κομμάτια που είναι πιθανό να έχεις στην ντουλάπα σου και σίγουρα υπάρχει το κατάλληλο για το δικό σου σωματότυπο και στιλ. Συνδύασε ένα bootcut denim παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση και ένα μεταξωτό πουκάμισο σε ένα επίσης σκούρο μπλε που έδινε ένα glam αλλά και μία πιο κομψή πινελιά στο outfit. Το Miu Miu τσαντάκι της είναι μία ακόμα απόδειξη ότι δεν ισχύει πια ο κανόνας του απαγορευτικού συνδυασμού του μαύρου με το μπλε σκούρο.

A post shared by *STYLE DU MONDE (@styledumonde) on

 

Office look

Συνδύασε το outfit με ένα ένα κομψό layering από pendants.

Minimal look

A post shared by Lifelikes (@mylifelikes.gr) on

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα αναδείξουν μία πιο κομψή αλλά ταυτόχρονα λαμπερή πλευρά του outfit, χωρίς να χάσει την απλότητά του.

Boho-chic look

A post shared by Salty Moon (@salty_moon_jewels) on

Για σένα που θες ένα πιο ανάλαφρο look, τότε πες ναι στα ασημένια κοσμήματα, τα οποία επίσης δένουν με το σκούρο μπλε.

Party look

A post shared by Katerina Psoma (@katerinapsoma) on

Φυσικά, αν θες ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις χρώμα στο outfit με τα κατάλληλα κοσμήματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP