ΜΟΔΑ

Nude πέδιλα για κάθε χρώμα δέρματος λανσάρει ο οίκος Louboutin

Μέχρι και πολύ πρόσφατα, οι διάφοροι οίκοι μόδας όταν μιλούσαν για nude (=στο χρώμα του δέρματος) ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά εννοούσαν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων γύρω από το λευκό.

Παρόλ’ αυτά, δεν είναι όλος ο πληθυσμός του πλανήτη λευκός και αυτό, με την πάροδο των χρόνων, προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το αν και κατά πόσο η βιομηχανία της μόδας είναι δίκαιη και αντιμετωπίζει ίσα τους ανθρώπους όλων των χρωμάτων.

Έτσι, σταδιακά, οι εταιρείες καλλυντικών, ρούχων και υποδημάτων, άρχισαν να διευρύνουν τις παραγωγές τους όσον αφορά στα nude προϊόντα, φροντίζοντας να δημιουργούν και για εκείνους με διαφορετικό χρώμα δέρματος από το λευκό.

Σε αυτούς που το κάνουν πράξη έχει περάσει από το 2013 και ο οίκος παπουτσιών Christian Louboutin, με την κυκλοφορία 4 σχεδίων για γυναίκες κάθε χρώματος, ενώ φέτος λανσάρει μια σειρά από nude πέδιλα για κάθε απόχρωση δέρματος, ακόμα πιο εμπλουτισμένη από εκείνη του 2013.

Three cheers for the new Nudes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

 

Μόνο να επιδοκιμάσουμε μπορούμε τέτοιες κινήσεις και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι σχεδιαστές το παράδειγμα του οίκου Louboutin.

Show some skin! Platform Cherrysandal takes Nudes to new heights, equipped with a PVC back and floating ankle strap that add a layer of illusion on bare skin.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις