CHRISTY THEORIES

4 cozy τρόποι να φορέσεις το πουλόβερ αυτή τη σεζόν

24media

Βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας χρονιάς που σημαίνει νέες αποφάσεις, ξεκινήματα και ανανέωση που φυσικά έχει να κάνει και με το στιλ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κρατήσεις αγαπημένα items που έγιναν trends τον περασμένο χρόνο. Συνεχίζεις να τα φοράς, πάντα όμως κάνοντας νέες προσθήκες και προσαρμόζοντάς στα νέα στιλιστικά, προσωπικά σου δεδομένα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το πουλόβερ, που φέτος έχει εξελιχθεί σε ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου κι έχει καταφέρει να σταθεί σε διάφορα στιλ. Φαρδύ ή όχι, μακρύ ή κοντό, το πουλόβερ θα συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ σου και τον καινούριο χρόνο.

Μαζί με την style editor, Έφη Καρύδη, φτιάξαμε 4 διαφορετικά outfits με πουλόβερ για να πάρεις ιδέες και να ανανεώσεις τον τρόπο που εσύ το φοράς.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Girly mood

Ένα oversized πουλόβερ μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπος. Από το κολάν και το τζιν μέχρι το girly φόρεμά σου. Δες εδώ, πώς με την προσθήκη του πουλόβερ το αέρινο φόρεμα με τα αστεράκια έγινε ιδανικό για ένα casual look που μπορεί να σε πάει παντού.

24Media

24Media

 

24Media

24Media

Ροζ πουλόβερ Dressingtales, φόρεμα, Regalinas, booties Nak, headband Frever 21, ζώνη American Eagle

Casual mood

Τα πουλόβερ φέτος δεν θα τα βρεις μόνο στις oversized εκδοχές. Θα τα δεις να κυκλοφορούν και με λεπτομέρειες όπως αυτό που έχει μανίκια-καμπάνα και δίνει άλλη διάθεση στο πιο casual outfit. Με sneakers και leather pants μπορεί να πας στο γραφείο, για ψώνια αλλά να είσαι έτοιμη και για την εκδρομή.

24Media

24Media

 

24Media

24Media

24Media

Πουλόβερ Regalinas, κολάν Lynne, γιλέκο Lovin’ Cloz, σκουφάκι Tezenis, sneakers adidas, κοσμήματα MyLifelikes

Lady-chic mood

Το πουλόβερ σε ένα έντονο χρώμα μπορεί να λειτουργήσει ως το κεντρικό κομμάτι ενός κομψού outfit. Εδώ, ένα έντονο ροζ πουλόβερ δίνει χρώμα σε ένα μουντό κατά τ’ άλλα χρωματικά outfit, ενώ φέρνει σε ισορροπία την στιλιστική υπερβολή της επιλογής των printed mules.

24Media

24Media

24Media

24Media

24Media

Πουλόβερ American Eagle, παντελόνι My T Wearables – Wyou, παλτό από προσωπική συλλογή, mules και καπέλο Forever 21, κασκόλ Tezenis

Retro-stylish mood

Ίσως από τα αγαπημένα μου outfits του 2017 που θα συνεχίσω να φοράω και το 2018. Η pleated φούστα με ένα μακρύ, πλεκτό πουλόβερ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και στιλάτος συνδυασμός που μπορείς να επιλέξεις στο γραφείο, στο θέατρο αλλά και σε βραδινή έξοδο, φορώντας πάντα τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ.

 

24Media

24Media

 

24Media

 

24Media

Πουλόβερ και παπούτσια Zara, φούστα Milla, γούνινο headband Forever 21, κοσμήματα MylLifelikes