CHRISTY THEORIES

Οι πρώτες metallic πινελιές στα outfits του Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ξέρω ότι θες να κάνεις πολλά ψώνια. Η αλήθεια είναι ότι φέτος οι βιτρίνες είναι αρκετά προκλητικές με όλα εκείνα τα metallics, τις παγιέτες και το άφθονο glitter να στολίζει ρούχα και παπούτσια. Πρέπει όμως να μείνεις ψύχραιμη, για να μην καταλήξει η ντουλάπα σου σαν ντισκόμπαλα.

Κάνε πιο συνετές αγορές όσον αφορά στα glamorous ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να μπορείς να τα φοράς καθημερινά και να μην χρειαστεί να περιμένεις το ρεβεγιόν. Εγώ ξεκίνησα ήδη με ένα ζευγάρι μπορντό, metallic κολεγιακά παπούτσια και έκανα τις δοκιμές μου. Θέλω να σου μεταφέρω ότι με τη ίδια ευκολία, συνδυάζονται με ένα sequined φόρεμα αλλά και με την μαύρη πλισέ φούστα που φοράω στο γραφείο με το oversized πουλόβερ.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια συνδυάζεται άψογα και με το καρό, cropped παντελόνι σου, ή το boyfriend τζιν. Φυσικά, με ένα αυστηρό androgynous look θα δείχνει ιδανικό και θα χαρίσει μία πιο θηλυκή και glam πινελιά στο outfit. Ξεκίνα να βάζεις λίγη από τη λάμψη των Χριστουγέννων σταδιακά στο καθημερινό σου ντύσιμο και θα δεις ότι θα σου φτιάχνει η διάθεση και η προσμονή για τις μέρες που επιτέλους θα ευχαριστηθείς τα καλά σου ρούχα θα γίνει πιο γλυκιά.

 

My tip: Αν έχεις αδύνατα πόδια τότε δοκίμασε να φορέσεις αυτά τα παπούτσια με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες κάλτσες, ίσως με λίγο glitter ή με όποιο σχέδιο σου ταιριάζει. Με το μαύρο, cigarette παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και ένα βελούδινο σακάκι θα δημιουργήσουν ένα από τα πιο κομψά outfits.