BEACH LOOK

Στη νέα συλλογή Pelican Vice θα βρεις το μαγιό που έψαχνες για να σε πάει παντού το καλοκαίρι

Το περσινό καλοκαίρι, η Βέρα Πελεκάνου μας σύστησε το Pelican Vice, το νέο καλοκαιρινό swimwear brand με τη υπογραφή της. Η πρώτη αίσθηση ήταν αρκετή για να καταλάβεις ότι τα μαγιό Pelican Vice κάποια στιγμή θα γίνουν μέρος της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Η φετινή συλλογή το επιβεβαιώνει με μονόχρωμα ολόσωμα και μπικίνι που συγκεντρώνουν σχεδόν αβίαστα όλη την elegant αισθητική και την αδυναμία στο καλοκαίρι της σχεδιάστριας.

Η Βέρα Πελεκάνου έχει δηλώσει ότι ανήκει στο χώρο της μόδας, έχει περάσει από πολλά πόστα που αφορούν και ασχολούνται με το πεδίο και πλέον διαθέτει όλες τις προσλαμβάνουσες για να μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη οπτική για ένα πολύ συγκεκριμένο και απαιτητικό είδος, όπως είναι τα μαγιό.

Με αφοσίωση στην ποιότητα τόσο των υφασμάτων όσο και της ραφής, η Βέρα ανοίγει ένα ακόμα παράθυρο στην ελληνική μόδα που βλέπει σαφώς στο εξωτερικό και δεν κάνει υποχωρήσεις. Οργανώνει μία ομάδα για την δημιουργία των μαγιό, επιλέγοντας τους κορυφαίους σε κάθε τομέα κι έτσι τα μαγιό που είναι πια στη διάθεσή σου έχουν ταυτότητα ελληνική, ποιότητα προσεγμένη και άρτια αισθητική.

 

Αυτό που με έκανε όμως να σταθώ φέτος στη συλλογή Pelican Vice είναι η αίσθηση πολυτέλειας που σου δίνουν τόσο τα ολόσωμα όσο και τα μπικίνι. Αποπνέουν μία κλασσική κομψότητα που δύσκολα εντοπίζεις στα μαγιό, χωρίς όμως να γίνονται βαρετά. Η Βέρα με τα σχέδιά της έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά και με απόλυτα ισορροπημένες δόσεις την classy αισθητική με τις τάσεις της σεζόν.

 

Η μονοχρωμία που έχουν τόσο τα ολόσωμα όσο και τα μπικίνι σε συνδυασμό με την υφή των υφασμάτων, τον κοριτσίστικο ρομαντισμό των διακριτικών βολάν και το sexyness των cut-outs καθιστούν τα Pelican Vice ιδανικά για κάθε γυναικείο σωματότυπο.

 

Είτε στραφείς σε ένα classy ολόσωμο, είτε επιλέξεις ένα chic μπικίνι η παλέτα που έχεις στη διάθεσή σου έχει χρώματα ζεστά που αποπνέουν πολυτέλεια αλλά και θηλυκότητα ταυτόχρονα. Οι ταξιδιάρικες πινελιές που προέρχονται από το πάθος της σχεδιάστριας για από τις καλοκαιρινές τις εμπειρίες σε προορισμούς εξωτικούς αλλά και κοσμοπολίτικους ανά τον κόσμο κρύβονται με μαεστρία σε κάθε κομμάτι της συλλογής και σε προκαλούν να δημιουργήσεις τις δικές σου καλοκαιρινές αναμνήσεις εντός και εκτός νερού.

Ένα strapless onepiece που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του στην swimwear συλλογή του.

Το χαρακτηριστικό pin-up inspired μπικίνι, ίσως στην πιο sophisticated εκδοχή του.

Όταν τα girly στοιχεία μπλέκονται με την chic & classy αισθητική, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι έτοιμο αν σε συνοδεύσει σε όποια παραλία επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι.

Η συλλογή Pelican Vice διαθέτει σχέδια για κάθε σωματότυπο που αναμφίβολα θα καλύψουν το στιλ που θες να έχεις για φέτος στην παραλία.

Ένας από τους στόχους της Βέρας είναι να νιώθει κάθε γυναίκα όμορφα και άνετα με το μαγιό της. Επομένως, όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το σώμα και μελετημένα να σου προσφέρουν μία αίσθηση ασφάλειας που θα σου επιτρέπει να ζήσεις με αυτοπεποίθηση κάθε καλοκαιρινή σου εμπειρία.

Οι γραμμές, τόσο στα ολόσωμα, όσο και στα μπικίνι, μοιάζουν να σέβονται την γυναικεία σιλουέτα. Έτσι, είναι πολύ εύκολο να βρεις το δικό σου μαγιό με το πελεκανάκι που είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσεις αρκετά αυτό αλλά και το επόμενο καλοκαίρι.

O σχεδιαστικός μινιμαλισμός, πασπαλισμένος με μία σοφά ορισμένη δόση από τα trends, μετατρέπει τα μαγιό Pelican Vice σε κομμάτια που δεν θα σου φανούν χρήσιμα μόνο στην παραλία. Με το resort style να είναι στα καλύτερά του και να έχει απλοποιηθεί, εισβάλλοντας στο beach style, τα ολόσωμα μαγιό αλλά και κάποια από τα tops των μπικίνι, πολύ εύκολα θα συνδυαστούν με μία αέρινη παντελόνα, μία maxi φούστα ή τα mom’s shorts, τις κλασσικές βερμούδες δηλαδή που επέστρεψαν από τα ’90s.

Πάρε μία γεύση στο Instagram ή στο Facebook για τα μαγιό Pelican Vice ή απλά μπες στο www.pelicanvice.com