EMMA STONE

Η Emma Stone στην πρώτη της διαφημιστική καμπάνια για την Louis Vuitton

Η Emma Stone τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να στρέψει την προσοχή μας πάνω της για πολλούς λόγους. Μετά την εμφάνισή της το La La Land και την κατάκτηση του Oscar, η ηθοποιός κέρδισε κι άλλους πόντους υπέρ της από την κοινή γνώμη και η αλήθεια είναι ότι εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, η Emma έχει κάνει και μεγάλο άλμα όσον αφορά στο στιλ της. Εξάλλου, έχει αφεθεί στη φροντίδα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, για τον οποίο πλέον αποτελεί και το πρόσωπο της νέας καμπάνιας.

 

Η 29χρονη Emma Stone φωτογραφήθηκε στην California σε ένα σκηνικό με χρώματα που ταιριάζουν πολύ με αυτό των μαλλιών της. Η ίδια δηλώνει χαρούμενη και περήφανη για τη νέα συνεργασία της με τον οίκο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Nicolas Ghesquière.

 

Οι φωτογραφίες δείχνουν μία εντυπωσιακή πλευρά της Emma Stone που δεν έχεις δει μέχρι τώρα, ενώ οφείλω να σημειώσω ότι η φυσική ομορφιά της βρίσκεται σχεδόν σε απόλυτη αρμονία με τη Pre-Fall συλλογή του οίκου.

 

Η συλλογή αλλά και η καμπάνια είναι δημιουργημένες έτσι ώστε να εκφράζουν τόλμη και αυτοπεποίθηση, επομένως η Emma Stone ταιριάζει απόλυτα στο concept της Louis Vuitton, η οποία συνδυάζει το πνεύμα του ταξιδιού με την αέναη κίνηση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/louisvuitton