ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

Το εξαιρετικό fashion show των MI-RO θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Σε Κήπο του Καλού και του Κακού μεταμόρφωσαν εχθές το βράδυ οι MI-RO το Ωδείο Αθηνών. H Couture συλλογή τους για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2017-18 ήταν το αποτέλεσμα ενός μαεστρικά ισορροπημένου συνδυασμού γοητευτικής αθωότητας και μυστηριώδους γοητείας. Σε ένα industrial διακοσμημένο χώρο του Ωδείου Αθηνών και στα πλαίσια της AXDW,  το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη παρουσίασε ένα fashion show εξαιρετικής αισθητικής που άφησε σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά μία μαγική αίσθηση.

 

Οι νεραϊδένιες διαφάνειες, οι μεταλλικές λάμψεις και το πλούσιο τούλι ήταν οι βασικοί άξονες της συλλογής που ικανοποιούσε και το πιο απαιτητικό γούστο. Το πάντα γοητευτικό μαύρο έπαιρνε λίγο χρώμα από το εκλεπτυσμένο κόκκινο της Βουργουνδίας και το πολυτελές μοβ. Το αριστοκρατικό βελούδο έδινε την απαραίτητη πινελιά για μία πιο soft αίσθηση, απαραίτητη για να αντισταθμίσει την ένταση των metallics και του σκοτεινού αλλά σαγηνευτικού μαύρου.

 

Τα backless φορέματα σου έκοβαν την ανάσα, ενώ η τονισμένη μέση εξέπεμπε την έντονη θηλυκότητα της συλλογής. Οι λεπτομέρειες σε όλες τις δημιουργίες ήταν αυτές που έδιναν την αίσθηση του sur mesure. Τα ενδιαφέροντα ντεκολτέ και οι έντονες αντιθέσεις έκαναν τις φιγούρες ακόμα πιο θελκτικές.

 

Αξίζει να σου αναφέρω και τις ανδρικές δημιουργίες, οι οποίες ήταν δημιουργημένες με πολλές από τις αποχρώσεις του γκρι, θυμίζοντας το Λονδίνο των ’80s αλλά και τον κίνημα του Νεορομαντισμού.

Το διακριτικό, αλλά τόσο ταιριαστό fresh & natural makeup από την Shiseido, ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι δημιουργίες για να μπορέσουν να αναδειχθούν.

 

Το hairstyle ήταν ακόμα ένα σημείο, άξιο προσοχής που ολοκλήρωνε με έναν φανταστικό τρόπο κάθε δημιουργία. Τα minimal pontyails με το ελαφρύ σπάσιμο στο τέλος και την ”αστραφτερή” χωρίστρα στη μέση, πασπαλισμένη με glitter ήταν αποτέλεσμα έμπνευσης από τις αντιθέσεις και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζουν τη συλλογή. Η Wella Professionals με τα προϊόντα #EIMΙ δημιούργησαν το κατάλληλο χτένισμα για να ολοκληρωθεί το κάθε look του runway ξεχωριστά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να χειροκροτήσουμε τους MI-RO για το εξαιρετικό show και για την υπέροχη αίσθηση που μας έμεινε, φεύγοντας.

A post shared by Ladylikegr (@ladylike.gr) on