JENNIFER ANISTON

5 outfits της Rachel Green από τα Φιλαράκια που είναι επίκαιρα ακόμα και σήμερα

shutterstock

Ακούς συχνά ότι η μόδα κάνει κύκλους αλλά φέτος είναι η χρονιά που γίνεται πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Πλέον, η ντουλάπα της μαμάς και της γιαγιάς γίνονται σημεία που ανακαλύπτεις μικρούς στιλιστικούς θησαυρούς και ίσως μία ανασκαφή στη δική σου να σου αποφέρει κάτι χρήσιμο για τα outfits του σήμερα. Η μανία με τα jeans είναι εδώ, τα logo t-shirt κι αυτά με τα quotes επέστρεψαν, το καρό παντού είναι πια hot trend ενώ τα τετραγωνισμένα ντεκολτέ είναι ευπρόσδεκτα στο στιλ.

Όλο αυτό το comeback εκφράζεται πολύ εύκολα μέσα από την αγαπημένη Rachel Green aka Jennifer Aniston που σημάδεψε τα late ’90s και τα early ’00s ως το fashion girl από την παρέα της σειράς Φιλαράκια.

 

Για να φρεσκάρω τη μνήμη σου γιατί σίγουρα έχεις δει έστω κι ένα επεισόδιο, σου θυμίζω το στιλ της Rachel. Θα νιώσεις μία νοσταλγία για την εποχή, θα θυμηθείς κομμάτια που πιθανόν να έχεις στην ντουλάπα από τη θρυλική δεκαετία και μετά θα βάλεις κι ένα επεισόδιο από τα Φιλαράκια.

Το καρό παντελόνι είναι και πάλι μαζί μας. Δεν μοιάζει εκκεντρική επιλογή, φοριέται όλες τις ώρες και φυσικά μπορείς να κάνεις copy το outfit της Rachel, όπως ακριβώς το βλέπεις. Για να μη σχολιάσει και τα λευκά sneakers που είναι πλέον μόνα τους τάση.

Denim jumpsuit  που θα το φορέσεις και θα είσαι και trendy, όπως ήταν μερικές δεκαετίες πριν η Rachel.

Παστέλ αποχρώσεις στο μακρύ φόρεμα για πιο επίσημες περιστάσεις φορούσαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Σήμερα αυτή η τάση μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ και μαζί της το αυστηρό, σχεδόν τετραγωνισμένο κόψιμο του ντεκολτέ που ακολουθεί και παρακάτω.

Αυτό το square decolletage είναι πια συνώνυμο του french-chic στιλ κι αν είχες την ντουλάπα της Rachel, δεν θα έψαχνες να βρεις μανιωδώς ένα τέτοιο top.

Και καρό και midi η φούστα της Rachel και ξέρεις ότι μία τέτοια χρειάζεται η συλλογή σου κι όχι απαραίτητα σε αυτό το print. Αρκεί να είναι pencil και να μπορείς να την εναλλάσσεις με την πλισέ.