STYLING TIPS

Γάμος σε νησί: 5 φορέματα για να είσαι η πιο λαμπερή καλεσμένη

Κι ενώ η ντουλάπα σου έχει ένα σωρό φορέματα ιδανικά για να σε συνοδεύσουν ως καλεσμένη σε ένα γάμο (δεν είναι και λίγα τα καλέσματα το καλοκαίρι), όταν το προσκλητήριο γράφει ότι το μυστήριο θα τελεστεί σε νησί, ξαφνικά νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να βάλεις. Αρχικά ψυχραιμία, πάρε μία βαθιά ανάσα και σκέψου λίγο πιο καθαρά.

Γάμος σε νησί σημαίνει ελευθερία. Φυσικά πρέπει να είσαι κομψή και περιποιημένη αλλά δεν χρειάζεται να κινηθείς με βάση τους αυστηρούς στιλιστικούς κανόνες που συνήθως ακολουθείς τις υπόλοιπες επίσημες περιστάσεις.

Βάλε λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει και δες τις προτάσεις παρακάτω με φορέματα που είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Open back

Δεν μπορεί να μην έχεις ένα εξώπλατο φόρεμα στην καλοκαιρινή σου συλλογή. Ο γάμος σε νησί είναι η κατάλληλη περίσταση για να το φορέσεις μαζί με ένα ζευγάρι σανδάλια. Ολοκλήρωσε το look με ένα messy bun και μερικά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Tropical

Το ιδανικό print για γάμο σε νησί. Είναι χαρούμενο και άκρως καλοκαιρινό και φέτος αποτελεί κι ένα από τα πιο hot trends. Επομένως, έχε το στο νου σου γιατί εκπτώσεις έχουμε, κάτι μπορεί να πάρει το μάτι σου και πίστεψέ με, θα σου φανεί χρήσιμο.

Floral

Κομψό και κλασσικό print για να έχεις πάντα ένα updated καλοκαιρινό στιλ. Φυσικά και μπορείς να βάλεις ένα floral φόρεμα σε γάμο στο νησί μαζί με ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα ψάθινο clutch.

Maxi

Η πιο safe επιλογή για να φορέσεις σε τέτοια περίσταση. Το maxi φόρεμα είναι must για το καλοκαίρι και έχεις τόσα στη διάθεσή σου που δεν μπορεί να μη βρεις το κατάλληλο για το στιλ σου. Φόρεσέ το μαζί με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις.

Kaftan dress

Αν το επιτρέπει το ύφος του γάμου, τότε μπορείς να κάνεις εμφάνιση με ένα καλό καφτάνι. Φέτος υπάρχουν τόσα στην αγορά που σίγουρα κάποιο από αυτά θα είναι όσο εντυπωσιακό χρειάζεται για το summer look σου ως καλεσμένη σε γάμο. Τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια είναι απαραίτητα για να δώσουν το κατάλληλο ύφος στο συνολικό look.