SHOPPING

Το φόρεμα που θα γίνει το φετίχ σου αυτό το καλοκαίρι

Έχεις καταλάβει ότι το trend με τα polka dots θα συνεχίσει να σε απασχολεί και αυτό το καλοκαίρι. Η retro essence που σου δίνει το πουά σε όλες τις εκδοχές του έχει κατακτήσει όλες τις fashionistas και νομίζω έχει μιλήσει και στην δική σου καρδιά. Οι πολλές εκδοχές του και οι άπειροι πια συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με τα polka dots βοηθούν έτσι ώστε να υιοθετήσεις εύκολα το trend, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ.

Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό του πουά, ανακάλυψα ένα φόρεμα που συνδυάζει δύο διαφορετικές εκδοχές του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψεις. Είτε είσαι ρομαντική, είτε trendy, ακόμα και κλασική, αυτό φόρεμα από τα Topshop θα γίνει το αγαπημένο της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να το αποκτήσεις.

 

Μπορείς να το φορέσεις με τα σανδάλια ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου ως καλεσμένη σε γάμο, αλλά σίγουρα μπορείς να το συνδυάσεις με τα sneakers ή τα mules για το everyday look.

Mix Spotted Midi Dress, Topshop

Είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι υπερβολικό και η αλήθεια είναι ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Φοριέται μόνο του, αλλά και με ένα tank top ή λευκό t-shirt από μέσα και μπορείς να το αποθεώσεις εύκολα, επιλέγοντας statement αξεσουάρ και πολύχρωμα παπούτσια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/amelia_copeman