ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ημέρα της Μητέρας: 10 ξεχωριστά δώρα για να την κάνεις να χαμογελάσει

Η Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει και η αλήθεια είναι ότι όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται ένα δώρο για εκείνη, θα της δώσει τόση χαρά που καλό είναι να μην το παραλείψεις ούτε φέτος. Φυσικά, η αξία δεν έχει καμία σημασία και η πράξη μετρά σίγουρα περισσότερο στην προκειμένη περίπτωση.

Από την Βιβή Αγγελάκη και την Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Ό,τι κι αν προέρχεται από σένα θα της αρέσει. Και μεταξύ μας αυτή η γιορτή, όσο εμπορική κι αν τη θεωρεί κάποιος, έχει μία τρυφερότητα που η σχέση μαμάς – παιδιού την έχει ανάγκη. Ειδικά, όσο περνάει ο καιρός, η ανάγκη και των δύο να εκφράζουν συναισθήματα μεγαλώνει και μάλλον η διαδικασία δυσκολεύει.

Φρόντισε να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή. Το πιθανότερο είναι να ξετρελαθεί και με ένα τριαντάφυλλο που έκοψες από τον κήπο. Όμως, αν την ξέρεις καλά και μπορείς να μαντέψεις τι θα την κάνει να χαμογελάσει, τότε μη διαστάσεις να της το πάρεις εκείνη τη μέρα. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις όμως, μην ξεχάσεις να συνοδεύεται από μία ευχή που θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Μαζί με τη Βιβή (Vivianes ή beaut editor του Ladylike) φτιάξαμε μία λίστα σκεπτόμενες πάντα τον παραλήπτη που δεν είναι άλλος από τη μαμά σου.

 Σετ πυτζάμες, Intimissimi

Ένα δώρο πρακτικό που οι μαμάδες εκτιμούν αρκετά και σίγουρα θα το τιμήσουν.

Lancôme, La Vie Est Belle L’Éclat

Αν το La Vie Est Belle είναι το αγαπημένο άρωμα της μαμάς σου, τότε η νέα αρωματική εκδοχή του, L’Éclat Eau de Toilette, είναι αυτή που θα την γοητεύσει, αντανακλώντας όλη του τη ζεστασιά και την ηλιόλουστη γοητεία. 

 Sparkling Dance Flower Necklace, Swarovski

Ένα διακριτικό κολιέ που μπορεί να το φοράει όλη μέρα, το πιθανότερο είναι να εκτιμηθεί από τη μαμά σου. Αν είναι και με όλη σου την αγάπη, τότε δε θα το βγάλει από πάνω της.

 

Lierac, #mySUMMERpower νεσεσέρ

Ένα νεσεσέρ που κάθε μαμά (και η δική σου) θα εκτιμήσει όσο τίποτε άλλο, μιας και συνδυάζει την Sunissime κρέμα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας και τόνωσης με SPF50+ (aka αντιγηραντική αντηλιακή κρέμα) με τη θεϊκή μάσκα απόλυτης αντιγήρανσης και ανανέωσης της επιδερμίδας της αγαπημένης σειράς Premium της Lierac.

Club Riviera Medium Case Plastic ρολόι, Folli Follie

Αν έχει φετίχ με τα ρολόγια, τότε αυτό θα είναι η ανανέωση που χρειάζεται η συλλογή της. Αλλά κι αν δεν έχει, σίγουρα αυτό το navy ρολόι θα είναι ιδανικό για το summer look.

Estée Lauder, Playful Beauty: Sweet Pinks Eye Set

Το ιδανικότερο σετ αν η μητέρα σου κινείται σε basic κινήσεις στο μακιγιάζ της: Διπλή παλέτα με ροζ και καφέ αποχρώσεις, μαύρη μάσκαρα και μαύρο μολύβι.

 

Βραχιόλι με charm ”MOM”, Pandora

Ένα βραχιόλι από την Pandora με charm ”ΜΟΜ” θα κάνει τη μαμά σου να χαμογελά κάθε φορά που θα το κοιτάζει.

Clinique, Plenty of Pop

Ένα κραγιόν ποτέ δε λείπει από το μπουντουάρ κάθε μαμάς. Φέτος, φέρσου γενναιόδωρα χαρίζοντάς της αυτό το σετ με 4 super αποχρώσεις των Clinique Pop Lip Color + Primer που θα κάνουν τα χείλη της να φαίνονται βελούδινα και θα λατρέψει με την πρώτη ματιά. 

 Ξύλινο στεφανάκι, My Lifelikes

Ένα μικρό αλλά με μεγάλη σημασία δώρο-παράσημο για τη μαμά σου, που θα την κάνει υπερήφανη και ευτυχισμένη.

Fresh Line, Grape & Nectarine Set Body Care

Το πιο ανοιξιάτικο σετ περιποίησης σώματος με σταφύλι και νεκταρίνι είναι σίγουρα αυτό. Περιλαμβάνει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, body water και σαπούνι, που θα αφήσουν την επιδερμίδα της μαμάς σου υπέροχα αρωματισμένη και αναζωογονημένη.