STREET STYLE

Τα καλοκαιρινά παπούτσια που ταιριάζουν με τα skinny jeans

Τα skinny jeans είναι από αυτά τα ρούχα που μπορείς να φορέσεις σχεδόν όλες τις εποχές. Εντάξει, δεν είπαμε να τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, αλλά τουλάχιστον αυτές τις μέρες μπορούν άνετα να σε συνοδεύσουν στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να συνδυάσεις το skinny τζιν με τα σωστά καλοκαιρινά παπούτσια, σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ αλλά και τις ανάγκες της καθημερινότητας. Γιατί όσο κολακευτικό μπορεί να είναι ένα τζιν παντελόνι αν το φορέσεις σωστά, τόσο λάθος μπορεί να φαίνεται με έναν ατυχή συνδυασμό. Τα σημεία που θέλουν προσοχή είναι το μήκος του τζιν, το χρώμα αλλά και αν είναι ψηλόμεσο καθώς επίσης και το είδος του παπουτσιού, το οποίο θα εξετάσουμε ευθύς αμέσως.

Τα slingback pumps με το χαμηλό τακούνι είναι η φετινή τάση στα παπούτσια που θα φορεθεί πολύ και μπορεί να συνοδεύσει άνετα το skinny παντελόνι σου και με ένα off-shoulder top να έχεις ένα cool look.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μαζί με το skinny τζιν σου αποτελούν έναν sexy συνδυασμό. Ένα αέρινο top από πάνω και είσαι έτοιμη για μία χαλαρή, βραδινή βόλτα.

Φυσικά μπορείς να το φορέσεις με τα sneakers σου για να καταφέρεις ένα πιο urban style.

Για ένα κομψό αλλά όχι πολύ επίσημο outfit, μπορείς να φορέσεις το skinny τζιν με τα mules.

Τα loafers είναι πάντα μία safe επιλογή για να φορέσεις τα skinny jeans όλες τις ώρες και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

Εννοείται ότι η πιο classy και safe επιλογή που μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σου έξοδο είναι τα pumps.

My tip: Αν έχεις πολύ αδύνατη γάμπα τότε απόφυγε τα πολύ χοντροκομμένα παπούτσια. Αν πάλι είναι λίγο πιο γεμάτη, προτίμησε ψηλοτάκουνα που θα κολακεύσουν τα πόδια σου. Επίσης, τα skinny παντελόνια είναι ιδανικά για εσένα που θες να δώσεις λίγο ύψος στα πόδια σου, αρκεί να είναι ψηλόμεσα. Αν πετύχεις και το ίδιο χρώμα σε παπούτσι και παντελόνι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.