ΜΟΔΑ

Style Heroine: Η Ελληνίδα blogger που πρωταγωνιστεί στο project του Jimmy Choo

Ο οίκος Jimmy Choo δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας αρχικά με τα εξαιρετικά παπούτσια και στη συνέχεια με πολλά ακόμα fashion items, όπως οι τσάντες. Τώρα πια μπορείς να μιλάς για έναν οίκο μόδας που πρωτοπορεί, μένοντας ωστόσο σταθερός στις αξίες και τη φιλοσοφία που τον διέπουν από την δημιουργία του.

Όλα αυτά σου τα λέω για να σου δώσω να καταλάβεις ότι ο οίκος Jimmy Choo δεν είναι μόνο ένα καλό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Μία ματιά στο official site του θα σου δώσει να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι του brand αναπτύσσονται με το ”Stylemakers”, ένα αξιόλογο project μέσα από το οποίο μπορείς να συνδεθείς με το ύφος του brand, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ.

Σε αυτό το project, γυναίκες από όλο τον κόσμο φορούν Jimmy Choo και φωτογραφίζονται στους δρόμους. Οι πιο διάσημες fashionistas και fashion bloggers βρίσκονται στη στήλη Stylemakers. Ανάμεσά τους η Ελληνίδα Evangelie Smyrniotaki, που υπογράφει το blog ”Style Heroine”.

Η Evangelie Smyrniotaki εκτός του ότι είναι μέσα στη λίστα με τις διάσημες fashionistas που φορούν παπούτσια και αξεσουάρ Jimmy Choo και φωτογραφίζονται με 7 διαφορετικά outfits, έχει φωτογραφηθεί ακόμα μία φορά για τον οίκο. Η τελευταία φωτογράφηση αφορά σε ένα post για το Choo World, το blog που μπορείς να βρεις στο site του οίκου. Μαζί με την Gala Gonzales και την Caro Daur μιλούν για το office style και αναλύουν ποιο είναι το ιδανικό για την καθεμία.

Η Evangelie Smyrniotaki φωτογραφήθηκε με το office look για το οποίο δήλωσε ότι ”…πρέπει να είναι κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου κι όχι κάτι για να κρυφτείς πίσω από αυτό.”.

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on

Αυτό είναι το δικό της office outfit για το οποίο μιλά και στο jimmychoo.com, ένα κλασικό ολόσωμο tuxedo μαζί με ένα ζευγάρι κυπαρισσί, βελούδινες γόβες και μία ευρύχωρη tote bag.

Πάρε μία γεύση από τα looks της Evangelie Smyrniotaki στο instagram.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleheroine