KAIA GERBER

To μπικίνι της Kaia Gerber θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Η Kaia Gerber μπορεί να έχει διάσημη μαμά, αλλά δεν έχει αφήσει καθόλου το όνομα της Cindy Crawford να την επισκιάσει. Αντίθετα, φαίνεται ότι έχει πάρει τα καλά της μαμάς της και ήδη είναι μία μικρή πριγκίπισσα των catwalks. Αναμφίβολα είναι μία νέα trendsetter και έχει λαό στα social media που την ακολουθεί.

Αυτό σημαίνει, ότι η Kaia Gerber έχει δύναμη και επιρροή, γι’ αυτό η παρακάτω πρόβλεψη δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολική ή αυθαίρετη. Το 16χρονο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instαgram, φορώντας ένα λευκό μπικίνι και μαντεύω, όπως πολλοί ακόμα, ότι αυτό το στιλ θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τα μαγιό αυτό το καλοκαίρι.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Το λευκό είναι ένα χρώμα διαχρονικό που μάλλον θα έχει πιο ενεργό ρόλο αυτό το καλοκαίρι, ενώ το τριγωνικό σουτιέν θα είναι σίγουρα μία από τις γραμμές που θα δούμε να κυριαρχεί. Να σημειώσω, ότι η λευκή της επιδερμίδα δεν την πτόησε καθόλου στο να επιλέξει λευκό, επομένως μην σε πιάσει μανία για γρήγορο μαύρισμα φέτος, ακόμα κι αν τελικά διαλέξεις λευκό μαγιό.