BEACH LOOK

Βρήκαμε τα sexy μαγιό που φορούν όλες οι celebrities

Όλα και κάποια celebrity θα έχεις κάνει follow στο Instagram και θα έχεις δει την άψογη σιλουέτα της, την οποία ειδικά το καλοκαίρι φροντίζει να αναδεικνύει με τα μαγιό. Θα έχεις παρατηρήσει και τα sexy μπικίνι που φορούν σχεδόν όλα τα αγγελάκια της Victoria Secret. Η Sara Sampaio, η Elsa Hosk, η Emily Ratajkowski αλλά και η Kendall Jenner έχουν αδυναμία στα sexy μπικίνι και το δείχνουν μέσα από τα posts τους στο Instagram.

Αν λοιπόν, έχεις αναρωτηθεί τι brand είναι αυτά τα μαγιό, μπορώ να σου πω ότι πρόκειται για το Sommer Swim, με έδρα την Ιταλία και το κόστος του κάθε μπικίνι είναι περίπου στα 120 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι οι celebrities τα αγαπούν και μπορούν να τα υποστηρίξουν, ωστόσο αν ρίξεις μία ματιά στα μαγιό θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα brand που έχει πάρει έμπνευση για τη συλλογή του από την δεκαετία των ’80s και των ’90s. Κάθε μαγιό έχει και ένα όνομα διάσημου μοντέλου.

Alessandra Ambrosio

 

Μικροσκοπικά σουτιέν αλλά και slip, μονόχρωμα αλλά και με prints, όπως το leopard που είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές έχουν προσθέσει το Sommer Swim στη λίστα με τα αγαπημένα καλοκαιρινά brands των celebrities παγκοσμίως.

Emily Ratajkowski

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Elsa Hosk

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Kendall Jenner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sarasampaio