PRINTS

Polka dot mania: 10 πουά fashion items για να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ

Το πουά είναι ένα print που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το μόνο που κάνει είναι να περιφέρεται ανάμεσα στα hot trends ή να μένει στα κλασικά κι αγαπημένα. Φέτος, έχει χωρίς αμφιβολία την τιμητική του και θα το δεις παντού, σε φορέματα, tops, φούστες, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, γι' αυτό είναι στο χέρι σου να βρεις αυτό που θα ταιριάξει στη δική του γκαρνταρόμπα και στο προσωπικό σου στιλ.

Εδώ, συγκέντρωσα αγαπημένα polka dots κομμάτια που ικανοποιούν κάθε ανάγκη και γούστο. Μπορούν να σε μεταμορφώσουν σε ένα retro girl ή απλά να χαρίσουν ένα αντίστοιχο touch στο στιλ σου.

Πουά jumpsuit, W118 by Walter Baker

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα πολύ στιλάτο κομμάτι που την άνοιξη μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Με sneakers ή με mules, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή και με εσπαντρίγιες θα γίνει ένα passepartout κομμάτι της ντουλάπας σου.

Πουά, midi φόρεμα, Topshop

Ένα φόρεμα που θα σου χαρίσει ένα ανοιξιάτικο στιλ με μία retro εσάνς. Φοριέται με πολλούς τρόπους αρκεί να είσαι έτοιμη να παίξεις με τα αξεσουάρ.

Πουά τσάντα, Mango

Μία τέτοια τσάντα θα ανανεώσει αμέσως κάθε μονότονο look σου ή θα σε βοηθήσει να κάνεις πετυχημένα mix & match outfits.

Πουά φούστα, H&M

Μια φούστα για σένα που θες να έχεις την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι στο καθημερινό σου στιλ. Φόρεσέ την με ένα χρωματιστό top ή και με ένα floral πουκάμισο.

Πουά top me V, attrattivo

Αυτό το κλασικό, πουά top θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Πουά μπαλαρίνες, Zara

Αν αγαπάς τις μπαλαρίνες, τότε την άνοιξη να ξέρεις ότι ήρθε ξανά η ώρα να τις χαρείς. Κι επειδή μάλλον θα έχεις μονόχρωμες μπαλαρίνες, αυτή τη φορά επένδυσε σε ένα ζευγάρι με prints, όπως αυτό με τα polka dots.

Ρολόι, Black Suit Dots, Swatch

Δώσε ένα μικρό boost στα casual looks σου με ένα πουά ρολόι, όπως αυτό από τη Swatch.

Πουά φόρεμα, Asos

Ένα πουά μακρύ φόρεμα για τα πρωινά αλλά και τα απογευματινά σου outfits είναι σχεδόν απαραίτητο αυτή την άνοιξη και μπορείς να το προσαρμόσεις πολύ εύκολα στο στιλ σου.

Διάφανα πουά καλτσάκια, Calzedonia

Επειδή ξέρεις ότι συχνά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ένα ζευγάρι πουά καλτσάκια θα δεις ότι θα δώσουν μία στιλάτη πινελιά σε μία minimal εμφάνιση.

Πουά Sneakers, Chaniotakis

Τα sneakers παραμένουν βασικό κομμάτι της ντουλάπας αυτή την άνοιξη και ένα πουά ζευγάρι όπως αυτό θα ταιριάξει πιο εύκολα με τα πιο girly outfits.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleheroine