PRINTS

3 τρόποι να φορέσεις το πουά

Είναι ένα από τα retro prints που έχουν καταφέρει να γίνουν μία αξία διαχρονική. Το polka dot trend είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και δεν εκφράζει μόνο τον girly στιλ ή το retro. Έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα που προτάσσουν οι τάσεις και νομίζω είσαι έτοιμη να το φορέσεις κι εσύ -αν δεν το έχεις ήδη κάνει- ακόμα και στο everyday look σου.

Στην αγορά θα βρεις το πουά σε πολλές εκδοχές, σε ρούχα και αξεσουάρ που δύσκολα θα αντισταθείς σε ένα polka dot item. Ωστόσο, για να ξεκινήσεις το ψάξιμο,  σου έφτιαξα 3 looks με διαφορετικά πουά κομμάτια που καλύπτουν αρκετά στιλ.

Look #1

Φόρεμα Zara, sneakers Adidas, ζώνη Asos

Ένα πουά φόρεμα πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Δεν είναι ανάγκη να το συνδυάσεις μόνο με τα κλασικά booties και τις γόβες σου. Μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με τα καθημερινά sneakers σου. Μην ξεχνάς ότι μία ζώνη θα σε βοηθήσει να τονίσεις τη μέση σου και να κάνεις πιο θηλυκό το look σου.

Look #2

Φούστα Mango, πουκάμισο Benetton, παπούτσια Trussardi

Μία funky polka dot φούστα θα δώσει στο στιλ σου παιχνιδιάρικη διάθεση. Ειδικά αυτή με τα επιπλέον prints είναι ιδανική και αν τη συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο με ruffled λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι ankle strap γοβάκια θα έχεις ένα άψογο retro look.

Look #3

Wrap top Topshop, παντελόνι Sonia Rykiel, γόβες Steve Madden

Φυσικά με ένα πουά top θα κάνεις την πιο lady-chic εμφάνιση. Αρκεί ένα κόκκινο παντελόνι και ένα ζευγάρι λευκές γόβες και είσαι έτοιμη για ένα pin-up style, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: zara.com