SHOPPING

Rainbow trend: Οι πολύχρωμες ρίγες θα ανανεώσουν το καθημερινό σου στιλ

Το χρώμα φυσικά και έχει θέση στα φετινά trends και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρες τάσεις να στηρίζονται σε αυτό. Από την Diane Von Furstenberg μέχρι και το catwalk Proenza Schouler, είδαμε το χρώμα στην πιο ευχάριστη εκδοχή του, τις ρίγες. Τα ''rainbow stripes'' είναι ένα από τα trends που αγαπήθηκαν αμέσως από τις fashionistas και η αλήθεια είναι ότι πολύ εύκολα μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις αυτό το trend είναι να το επιλέξεις σε top, πουλόβερ ή πουκάμισο. Μαζί με ένα τζιν παντελόνι, λευκό ή την μονόχρωμη φούστα σου μπορείς να έχεις ένα στιλάτο outfit που σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις και δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητη.

 Πουλόβερ, Zara

Ένα πολύχρωμο, ριγέ πουλόβερ θα αναδείξει αμέσως ακόμα και το πιο αδιάφορο outfit και θα δώσει χρώμα στη μουντή σου διάθεση.

Σατέν top, Diane von Furstenberg

Μέσα από κοστούμι ή μαζί με την μονόχρωμη φούστα του, αυτό το top θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Jumper, Asos

Ταιριάζει με τη mini αλλά και μέσα από την ψηλόμεση φούστα σου. Μπορείς να το φορέσεις με το τζιν παντελόνι ή μέσα από τη σαλόπέτα σου.

One Shoulder Ruffle Top, Philosophy di Lorenzo Serafini

Για εσένα που οι πολύχρωμες ρίγες δεν είναι αρκετές, αυτό το top με τις ruffled λεπτομέρειες και τον ένα ώμο έξω θα γίνει το highlight της ντουλάπας σου.

Πουκάμισο, Sophie Deloudi

Σε μία πιο sophisticated εκδοχή, οι πολύχρωμες ρίγες καλό είναι να βρεθούν στο πουκάμισό σου. Μπορείς να το φορέσεις με ένα skinny παντελόνι σε μαύρο ή λευκό χρώμα για να το αναδείξεις και να κάνεις πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/walkingcanucks