SHOPPING

Αυτά είναι τα πανωφόρια που πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σου την άνοιξη

Ξέρω ότι σκέφτεσαι πότε θα έρθει η ώρα που δεν θα χρειάζεσαι πανωφόρι όταν βγαίνεις έξω, αλλά ακόμα ο καιρός απαιτεί κάτι για «από πάνω», ειδικά μετά το απόγευμα. Γι' αυτό, πρέπει να έχεις την επιλογή ενός ευκολοφόρετου jacket για το καθημερινό σου στιλ που θα μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με κάθε στιλ. Το mix & match style κάνει πιο εύκολη την επιλογή του ανοιξιάτικου jacket και θα σε βοηθήσει όχι μόνο πρακτικά αλλά και στιλιστικά.

Ρίξε μία ματιά στην ντουλάπα σου, δες τι πανωφόρια έχεις που μπορείς να φορέσεις και βρες από τα παρακάτω ποιο θα είναι το επόμενο στην συλλογή σου.

 Denim jacket με falered μανίκια, Pepe Jeans

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις στην ντουλάπα σου ένα denim jacket, αλλά αυτό με τα ιδιαίτερα μανίκια δεν είναι σίγουρα σαν τα άλλα και θα αναβαθμίσει κάθε σου outfit. 

Ασημί bomber jacket, Calvin Klein Jeans

Το bomber είναι πολύ πρακτικό και αυτή είναι, χωρίς αμφιβολία, η εποχή του. Πάντα θα είναι χρήσιμο, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ.

 Πορτοκαλί jacket Imbandire, Pinko

Ένα ιδιαίτερο jacket σε έντονο χρώμα για σένα που θες να κάνεις εκκεντρικές εμφανίσεις την άνοιξη και είσαι λάτρης του athleisure.

 Training parka, Adidas by Stella McCartney

Το παρκά είναι ένα από τα πιο πρακτικά πανωφόρια. Είναι ιδανικό για την εποχή και δίνει στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο casual-sportive outfit.

 

Ριγέ jacket, H&M

Για σένα που θες πάντα να έχεις μία κλασική και safe επιλογή, αυτό το ριγέ jacket είναι ιδανικό και μάλλον θα γίνει το αγαπημένο σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends