STREET STYLE

5 καλοκαιρινά outfits, κατάλληλα για τις πολύ ζεστές μέρες

Ο Ιούλιος αποδεικνύεται ιδιαίτερα καυτός μήνας, αφού από τις πρώτες μέρες του η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη. Εσύ όμως, πρέπει να μείνεις στην πόλη λίγο ακόμα, μέχρι να έρθει η ώρα εκείνη της απελευθέρωσης, όπου το μόνο που θα φοράς πάνω από το μαγιό σου θα είναι το αέρινο καφτάνι σου. Γι' αυτό, τις μέρες του καύσωνα, έχε στο νου σου ένα από τα 5 outfits που θα βρεις παρακάτω. Είναι όλα τους δροσερά και στιλάτα και δεν γίνεται κάποιο από αυτά να μην υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου. Να σημειώσω επίσης ότι όλα είναι κατάλληλα για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα σου. 

Λευκό φόρεμα

Δεν υπάρχει καταλληλότερο χρώμα για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα. Το λευκό είναι η πιο σωστή επιλογή κι αν είναι σε φόρεμα, σίγουρα και η πιο δροσερή.

Strap top

Είναι η σωστή επιλογή για να φορέσεις μαζί με την παντελόνα σου. Ένα ανάλαφρο top με τιράντες θα σου χαρίσει άνεση, ενώ θα σε κρατήσει όσο πιο δροσερή γίνεται.

Cropped pants

Είναι η εναλλακτική της παντελόνας σου και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας. Τα cropped pants θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ.

Αέρινη midi φούστα

Αυτή η φούστα θα γίνει το key item της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας, καθώς όχι μόνο μπορείς να τη συνδυάσεις πολύ εύκολα αλλά είναι και ιδανική για τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη

Χαλαρό jumpsuit

Διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα από λεπτό ύφασμα και χαλαρή εφαρμογή και θα είσαι καλυμμένη για τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού που η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη κι εσύ πρέπει να κινηθείς στην πόλη με στιλ.