STREET STYLE

5 outfits που μπορείς να συνδυάσεις με τα mules σου

Μπορεί ο καιρός να σε προκαλεί να βγάλεις τα ανοιξιάτικα και μάλλον το έχεις κάνει ήδη, αλλά η θερμοκρασία ακόμα δεν σου επιτρέπει να αφεθείς τελείως. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, επομένως πρέπει να βρεις τρόπο να βάλεις μερικά ανοιξιάτικα στοιχεία στο στιλ σου, χωρίς να κρυώνεις και χωρίς να χαλάς στιλιστικά το αποτέλεσμα. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δώσεις μία ανοιξιάτικη πινελιά στο στιλ σου είναι να εντάξεις τα mules στο street style σου.

Είναι άνετα, στιλάτα και η αλήθεια είναι ότι ολοκληρώνουν άψογα τα spring outfits. Επίσης, μπορείς να τα βρεις σε τόσες εκδοχές που είναι σχεδόν αδύνατον να μη βρεις ένα ζευγάρι που να ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ. Ρίξε μία ματιά παρακάτω, για να πάρεις έμπνευση για τον επόμενο συνδυασμό που θα απογειώσει τα αγαπημένα σου mules.

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να συνδυάσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules με την πλισέ, midi φούστα σου.

Μπορείς να φορέσεις τα mules σου με ένα απλό wrap dress για ένα outfit που θα σε συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Με το φαρδύ, ψηλόμεσο crop παντελόνι σου κι ένα φούτερ, τα mules θα δώσουν μία πιο stylish πινελιά στο casual outfit.

Αν τα συνδυάσεις με το girly, printed φόρεμά σου, τότε έχεις ένα σύνολο ικανό να σταθεί και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Η midi φούστα που θες να φορέσεις με το ελαφρύ πουλόβερ ταιριάζει φυσικά με τα sneakers σου αλλά με ένα ζευγάρι mules θα κάνεις πιο κομψό το αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear.uk