STREET STYLE

Athleisure style: Το βασικό item για να υιοθετήσεις την τάση

Μία τάση που τα street trends έχουν αναδείξει σε κυρίαρχη φέτος και σίγουρα θα την έχεις προσέξει κι εσύ. Το athleisure στιλ είναι σαφώς ένας τρόπος να είσαι άνετη στην καθημερινότητα, χωρίς ωστόσο να χάσεις καθόλου το στιλ σου. Οι αδερφές Hadid, αλλά και πολλές ακόμα celebrities, όπως η Kendall Jenner έχουν ήδη πολλά παραδείγματα να σου δείξουν για το πώς να υιοθετήσεις αυτή την τάση, όπως επίσης και οι fashionistas.

Αυτό το trend, λοιπόν, σε συνδυασμό με την επαναφορά στο προσκήνιο των track pants είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου athleisure look που θα σε συνοδεύσει στο γραφείο, αλλά και έξω από αυτό. Αν δείξεις εμπιστοσύνη στα track pants, τότε τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Πρόκειται για ένα item με αρκετά casual χαρακτήρα που είναι συνδεδεμένο με την sportive αισθητική και ταιριάζει εξίσου ωραία με τα sneakers, αλλά και με τα pumps.

Κάνε απρόσμενους συνδυασμούς, φορώντας metallic items που θα απογειώσουν τον casual χαρακτήρα του look.

Αν σου αρέσουν τα cow boots, τότε μη διστάσεις να τα συνδυάσεις με τα track pants για ένα διαφορετικό street outfit.

Φόρεσέ τα μαζί με την πουκαμίσα σου για ένα πιο αέρινο και ανοιξιάτικο mood.

Φυσικά, μπορείς να συνδυάσεις τα track pants με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το λευκό πουκάμισό σου για ένα πιο classy αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph