STREET STYLE

Τα street trends που κρατάμε από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έφτασε στο τέλος της και φυσικά λίγη προσοχή στο street style αρκεί για να πάρουμε μία γεύση από τα trends που θα πρέπει να κρατήσεις για την επόμενη σεζόν. Τα 5 street trends που θα δεις παρακάτω είναι τα πρώτα που θα αρχίσουν να μας απασχολούν.

Το καρό σε όλο του το μεγαλείο

Δεν είναι νέο trend, αλλά είναι σίγουρα το πιο ανανεωμένο print για την επόμενη σεζόν που δύσκολα θα το αποφύγεις. Άλλωστε γιατί να το κάνεις, αφού σίγουρα θα βρεις μία εκδοχή του που να σου ταιριάζει.

Τα logo prints είναι παντού

Τα brand logos έχουν γίνει από μόνα τους ένα trend και από εκεί που τα απέφευγες, τώρα θα τα αναζητάς, αφού και οι σχεδιαστές έχουν μεριμνήσει για σένα και τα έχουν ελαφρώς περιποιηθεί.

Τα μικροσκοπικά τσαντάκια κάνουν τη διαφορά

Χωρούν σίγουρα τα κλειδιά και το κινητό σου και είναι περισσότερο ένα ακόμα αξεσουάρ παρά η πρακτική σου τσάντα. Όπως κι αν έχει τα μικροσκοπικά τσαντάκια είναι η νέα εμμονή των fashionistas και μάλλον θα γίνουν και η δικιά σου.

Το καφέ και οι γήινες αποχρώσεις του

Το ταμπά, το μπεζ, το χρώμα της άμμου και όσες ακόμα ζεστές γήινες αποχρώσεις μπορείς να θυμηθείς θα καλύψουν μεγάλο μέρος της παλέτας για τη νέα σεζόν.

Τα ugly shoes είναι το επόμενο cool trend

Τα έχεις δει, τα έχεις απορρίψει ή λατρέψει και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσεις να τα συνηθίζεις στα πόδια σου ή σε αυτά των γύρω σου. Τα ugly shoes φαίνεται ότι είναι η νέα γενιά των sneakers που θα κυριαρχήσει στο street style.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide