OFFICE LOOK

Τι να φορέσεις στο γραφείο όταν έξω κάνει κρύο

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, τότε το μόνο που θες είναι να μείνεις κάτω από τα σκεπάσματα ή με τη ζεστή ρόμπα σου στον καναπέ. Όμως, αυτή είναι μία πολυτέλεια για το σαββατοκύριακο, αφού τις υπόλοιπες μέρες πρέπει απλά να σηκωθείς, να ντυθείς και να πας στη δουλειά. Αυτό προϋποθέτει ένα office look στιλάτο αλλά και ζεστό.

Τι θα φορέσεις όμως ενώ έξω κάνει τόσο κρύο και το μόνο που φαντάζει ιδανικό είναι το φαρδύ, πλεκτό πουλόβερ σου; Φυσικά είναι μία λύση αλλά όχι η μοναδική. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το outfit σου να μην θυμίζει εκδρομή στα χιόνια. Επίσης, υπάρχουν τόσο αξεσουάρ, ικανά να αναδείξουν τα χοντρά σου ρούχα, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές.

To oversized πλεκτό πουλόβερ ή ένα πλεκτό φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με τις γόβες σου για ένα chic office look.

Φτιάξε ένα total black outfit και από πάνω φόρεσε το καμηλό παλτό σου. Φρόντισε να κάνεις πιο ενδιαφέρον το outfit με τα αξεσουάρ, όπως τα σκουλαρίκια ή μία τσάντα σε έντονο χρώμα.

Φόρεσε το αγαπημένο σου μάλλινο πουλόβερ με μία pencil φούστα. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μπότες για να είσαι ζεστή αλλά και στιλάτη.

Φόρεσε μέσα από το κοστούμι σου ή με το ψηλόμεσο παντελόνι σου ένα πουλόβερ και τα ψηλοτάκουνα booties σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars