STREET STYLE

Tank top: Το απαραίτητο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Το tank top δεν είναι άλλο από το αγαπημένο και πολύ βολικό, αμάνικο μπλουζάκι. Αυτό που πάει σχεδόν με όλα και ταιριάζει σε κάθε στιλ και κάθε σωματότυπο. Γι’ αυτό δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου οποιαδήποτε εποχή και σίγουρα όχι το καλοκαίρι. Οι λόγοι που σου είναι απαραίτητο είναι πολλοί, αφού έχει συχνά το ρόλο του key item σε outfits που δημιουργείς ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Αν και οι λόγοι που πρέπει να έχεις ένα tank top σίγουρα σε λευκό και μαύρο αλλά και σε άλλα basic χρώματα, είναι άπειροι, εδώ θα βρεις του πιο σημαντικούς. Έτσι την επόμενη φορά που θα αναρωτιέσαι μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα σου με τι να φορέσεις αυτή τη midi φούστα ή την παντελόνα σου, το tank top θα είναι η πιο εύκολη αλλά και stylish λύση.

 

Μπορείς να το φοράς με την printed πολύχρωμη φούστα σου όλες τις ώρες.

Ή με την παντελόνα σου για ένα πιο minimal & casual style στην πόλη.

Ένα λευκό tank top θα αναδείξει το μαύριμά σου ενώ είναι ιδανικό για να μπορείς να βάλεις το σιρτσάκι σου και το απόγευμα στην πόλη αλλά και στο νησί. Έτσι θα έχεις ένα δροσερό και κομψό outfit χωρίς να έχεις κάνει πολύ κόπο για τον συνδυασμό.

Ένα tank top στο κατάλληλο ύφασμα μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Δες την Miranda Kerr που συνδύασε το μαύρο tank top με μία στενή, midi φούστα και pumps και πάρε ιδέες.

Ακόμα μία χρήση του tank top είναι να το φορέσεις με την cropepd παντελόνα σου για ένα κομψό αλλά και δροσερό στιλ, όπως η Chrissy Teigen.