STYLING TIPS

Χρήσιμα tips για να βρεις το φετίχ σου στα αξεσουάρ

Κάθε γυναίκα που έχει αφήσει το σημάδι της στο χώρο της μόδας με το προσωπικό της στιλ είχε κι ένα χαρακτηριστικό που την έκανε να ξεχωρίζει. Η Jackie O είχε τα τεράστια γυαλιά ηλίου, η Audrey Hepburn είναι ακόμα συνδεδεμένη με το μαύρο φόρεμα, ενώ η Sarah Jessica Parker συνοδεύεται από την λατρεία της Carrie για τα κομψά παπούτσια.

Αυτό το αξεσουάρ λοιπόν, μπορεί να υπάρχει και στο δικό σου στιλ, να το έχεις βρει αλλά να μην το έχει συνειδητοποιήσει. Μπορεί να είναι τα σκουλαρίκια σου ή τα φουλάρια, τα καπέλα ή οι τσάντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν φοράς ένα από αυτά νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου.

Από την άλλη, αν δεν έχεις ένα φετίχ στο στιλ σου και θες να το βρεις ή απλά θες να το εντοπίσεις και να το στηρίξεις, τότε τα tips παρακάτω θα σε βοηθήσουν.

Το δυνατό σου σημείο

A post shared by Sara (@collagevintage) on

 

Θυμήσου για ποια πράγματα πάνω σου δέχεσαι συνήθως κοπλιμέντα, για ποια σε ρωτάνε συνεχώς από πού τα αγόρασες, ποια δανείζονται οι φίλες. Μπορεί για παράδειγμα να είναι τα statement τσαντάκια σου ή τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αφού σκεφτείς ποια είναι, συνέχισε να το τσεκάρεις για λίγο καιρό ακόμα και τότε θα καταλήξεις στο φετίχ σου εύκολα.

Το κομμάτι κλειδί

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

 

Πρόκειται για το κομμάτι που δεν μπορείς ποτέ να αποχωριστείς. Χωρίς αυτό αισθάνεσαι σχεδόν γυμνή και σου λείπει όταν το outfit σου δεν το υποστηρίζει. Μπορεί να είναι οι μεγάλοι κρίκοι σου ή τα bangles σου και μάλλον αυτό είναι το δικό σου signature αξεσουάρ.

Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβώς το ίδιο αξεσουάρ αυτό που τελικά είναι το φετίχ σου. Αν για παράδειγμα είναι το φουλάρι, προφανώς δεν είναι ανάγκη να φοράς το ίδιο κάθε μέρα ή να το δένεις συνέχεια στο λαιμό. Μπορείς να παίζεις με διάφορα φουλάρια και να τα φοράς, στο λαιμό, στα μαλλιά, στη μέση ή ακόμα να τα δένεις και στην τσάντα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thefashionguitar