OUTFITS

Microtrend alert: Η λεπτομέρεια που κάνει κάθε outfit να φαίνεται κομψό

Ξέρεις καλά ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Εξάλλου η ζωή στο έχει αποδείξει πολλάκις κι αυτό ακριβώς ισχύει και στο στιλ. Ακόμα και το πιο απλό outfit μπορεί να απογειωθεί με ένα μόνο touch, μία μικρή λεπτομέρεια που θα το αναδείξει και θα το αναβαθμίσει στο λεπτό. Σε αυτό το post, θα σου μιλήσω για μία λεπτομέρεια που καλό είναι να υπάρχει σε όσα ρούχα γίνεται στην ντουλάπα σου γιατί άμεσα θα κάνει πιο πολυτελές και πιο stylish το αποτέλεσμα.

Αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι άλλη από τα tortoiseshell buttons, τα κουμπιά ταρταρούγα που θα δεις συνήθως σε καμπαρντίνες και σε σακάκια. Αυτά τα κουμπιά λοιπόν, έχουν την ικανότητα να δίνουν λίγη πολυτέλεια παραπάνω σε κάθε κομμάτι που βρίσκονται. Γι’ αυτό καλό είναι να τους δίνεις λίγο σημασία όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα πανωφόρι ή ένα σακάκι.

A post shared by Sylwia Dolores (@girl_from_town) on

 

Εναλλακτικά, αυτό που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις για να αναβαθμίσεις το στιλ σου αλλά και να ανανεώσεις μερικά από τα κομμάτια που έχεις στη συλλογή σου είναι να τους αλλάξεις τα κουμπιά. Πάρε την παλιά σου καμπαρντίνα και άλλαξε τα κουμπιά της με νέα tortoiseshell, αντικατάστησέ τα και στο καρό σακάκι σου ή ακόμα και σε ένα παλιό σου πουκάμισο. Θα δεις αμέσως ότι οπτικά το ρούχο σου θα έχει ένα διαφορετικό ύφος που θα το κάνει να μοιάζει πιο ακριβό, πιο εκλεκτό.

 

Μπορεί να μην το παρατηρεί κανείς αλλά στο τελικό αποτέλεσμα παίζει ρόλο. Εσύ που το ξέρεις μπορείς να το καταλάβεις κι αυτό αρκεί.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/girl_from_town