STREET STYLE

Mom’s shorts: Η νέα εκδοχή των καλοκαιρινών shorts

Το σορτσάκι είναι ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό ρούχο που με κάποια στιλιστικά κόλπα εισέβαλε και στα χειμερινά σου outfits. Το καλοκαίρι όμως δεν είναι μόνο θέμα στιλ, αλλά και πρακτικό, αφού εκτός του ότι καλύπτει μόνο τα απαραίτητα, είναι ένα passepartout κομμάτι που μπορείς να φορέσεις με άνεση στην παραλία αλλά και στις απογευματινές σου βόλτες. Πώς θα σου φαινόταν όμως, να υπήρχε ένας τρόπος να χωρέσεις ένα σορτσάκι στο καλοκαιρινό street style στην πόλη;

Η λύση σε αυτό είναι τα mom’s shorts, ή αλλιώς βερμούδες, που είναι μία πολύ καλή εναλλακτική των shorts και μάλιστα πολύ πιο κομψή. Είναι στιλάτα και είναι ικανά να δώσουν μια sophisticated πινελιά στο στιλ σου. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα σωρό τρόπους και μάλιστα μπορείς να δημιουργήσεις minimal outfits που θα σταθούν άνετα στο γραφείο.

Τα mom’s shorts μπορούν κάλλιστα να γίνουν κομμάτι ενός chic & stylish outfit, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Στην high-waisted εκδοχή τους, είναι ιδανικά ακόμα και για επίσημη περίσταση.

Συνδύασέ τα με ένα ζευγάρι σανδάλια και το χαλαρό t-shirt για ένα cool outfit στην πόλη.

Κάνε τα μέρος ενός athleisure-chic look.

Ένας ακόμα συνδυασμός που μπορείς να κάνεις με τη βερμούδα σου είναι να τη συνδυάσεις με ένα oversized πουκάμισο, δένοντάς το μπροστά. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και έχεις ένα άψογο look για τις χαλαρές, βραδινές εξόδους στην πόλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/andicsinger