STREET STYLE

Τα fashion trends που θα μείνουν και το 2018 σύμφωνα με το Pinterest

Ο απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει έχει να κάνει και με την ντουλάπα σου κι όλα εκείνα τα trends που πρέπει να κρατήσεις, να ανανεώσεις και να αποχαιρετήσεις. Τι πρέπει όμως να κρατήσεις στην πραγματικότητα και μάλιστα σε περίοπτη θέση στην ντουλάπα σου; Το Pinterest έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, τα οποία θα μάθουμε ευθύς αμέσως για να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε και να καταλήξει η καθεμία στην ιδανική γκαρνταρόμπα για το 2018.

Μπερές

 

Ένα παλιό αξεσουάρ που έχει επιστρέψει και έχει φορεθεί από όλα τα fashion girls. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, μάλλον θα το κάνεις το νέο έτος.

Oversized πουλόβερ και ζακέτες

 

Όλα εκείνα τα μακριά, cozy πουλόβερ που έχεις αγοράσει δε θα πάνε χαμένα το 2018. Αντίθετα, θα φορεθούν ακόμα περισσότερο, επομένως μπορείς να μεγαλώσεις τη συλλογή σου.

Blue jeans

 

Ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα τα τζιν παντελόνια. Το πραγματικό blue jean όμως φαίνεται ότι έχει την τιμητική του και είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα ήδη στην ντουλάπα σου.

Socks mania

 

Η νέα τάση με τα κοντά καλτσάκια που φοριούνται σε διάφορα χρώματα και σχέδια έχει ήδη αγαπηθεί από τις fashionistas κι εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το trend, αν φυσικά δεν το έχεις ήδη κάνει.

Embelishment παπούτσια

 

Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια οφείλει να υπάρχει σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Ψάξε να βρεις το ιδανικό για το στιλ σου και θα δεις τα outfits σου να απογειώνονται. 

Statement σκουλαρίκια

 

Δεν μπορείς να τα παραλείψεις και καλά κάνεις. Τα ιδιαίτερα και μεγάλα σκουλαρίκια είναι σαφώς ένας τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου και να το κάνεις να μοιάζει μοναδικό.

Logo t-shirt

 

Τα είχαμε λίγο ξεχάσει, αλλά έκαναν comeback και είναι ευπρόσδεκτα και πολύ χρήσιμα. Μη διστάσεις να αγοράσεις ένα ακόμα logo t-shirt.

Πούλιες, γούνες και κρόσσια

 

Φέτος απογείωσαν τα party looks σου και θέλω να σου πω ότι δεν είναι ανάγκη να τα κλείσεις στην ντουλάπα σου. Μην ξεχάσεις να κάνει πιο casual συνδυασμούς με τα sequined ρούχα των γιορτών.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide