3 καινούρια brands που θα ερωτευτείς αν λατρεύεις τις τσάντες

Main Image

Τα νέα bag brands που σε λίγο θα βλέπεις παντού γύρω σου.

Αν οσμίζεσαι μία αλλαγή, μια μικρή επανάσταση στον κόσμο της μόδας, τότε θέλω να σου πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Έχω την ίδια αίσθηση αν και η δεύτερη σκέψη μου βάζει στο παιχνίδι τα social media που κάνουν τα πάντα γνωστά παγκοσμίως και στην πραγματικότητα όλα αυτά τα νέα brands που ερωτεύεσαι, έχεις την ευκαιρία να τα μάθεις και πολύ πιθανό να μπορείς και να τα έχεις. Σου έχω τρία brands που ασχολούνται κατά αποκλειστικότητα με τσάντες και σε λίγο καιρό θα κατακλύσουν το Instagram. Η αλήθεια είναι ότι και τα τρία έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Wandler

wandler1

ADVERTISING

A post shared by WANDLER (@wandler) on

 

Πρόκειται για την τελευταία εμμονή μου. Αυτές οι τσάντες έχουν ολλανδική ταυτότητα και φτιάχνονται στην Ιταλία. Είναι σχεδιασμένες για είναι διαφορετικές αλλά όχι υπερφίαλες. Οι λιτές γραμμές τους και τα χρώματα που επιλέγονται συνδυάζονται μοναδικά και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει το επόμενο IT item στο street style, κάτι αντίστοιχο με τις ψάθινες τσάντες του περασμένου καλοκαιριού.

wandler2

A post shared by WANDLER (@wandler) on

 

Danse Lente

danse1

ADVERTISING

 

Η σύγχρονη πλευρά της κλασικής κομψότητας μέσα από την ματιά της λονδρέζικης κουλτούρας είναι το χαρακτηριστικό που έχει κάνει αυτό το brand να ξεχωρίζει. Και εδώ οι γραμμές είναι μινιμαλιστικές ενώ τα χρώματα έχουν μία γήινη πλευρά χωρίς όμως να είναι αδιάφορα.

danse2

 

Aesther Ekme

Aesther1

A post shared by Aesther Ekme (@aestherekme) on

 

Η σκανδιναβική αισθητική που έχει γίνει αγαπητή από το σύνολο του κόσμου της μόδας είναι πια το χαρακτηριστικό κάθε τσάντας αυτού του brand. Ξεκάθαρος, σχεδόν γραμμικός σχεδιασμός παρατηρείται σε καθένα από τα μοντέλα της συλλογής, τα οποία κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν διαχρονικά σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Aesther2

A post shared by Aesther Ekme (@aestherekme) on

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/netaporter

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.