LOOK OF THE DAY

Jo’s closet: σας καλωσορίζω στη νέα μου στήλη στο Ladylike

Γεια σας κορίτσια, σας καλωσορίζω στη νέα μου στήλη τη "Jo'S closet" και με καλωσορίζω στο νέο μου σπίτι το Ladylike.

Είμαι η Ιωάννα Σαλαμούρα (Instagram: ioannasalamoura / Facebook: Ioanna Salamoura) και εργάζομαι σχεδόν δύο δεκαετίες στο χώρο της μόδας ως στιλίστρια. Αμέτρητα εξώφυλλα σε Nitro, Down Town, Esquire και σε πολλά άλλα περιοδικά υψηλής κυκλοφορίας, καθώς και μόδες, εκπομπές στην τηλεόραση, καμπάνιες, personal styling, ουφ, τελειωμό δεν έχει η λίστα. Ό,τι κι αν κάνω όμως, τρεις είναι οι βασικές μου αρχές: η αγάπη μου για τη γυναίκα, η ανάδειξη της θηλυκότητά της καθώς και του στυλ που της ταιριάζει.

Από καιρό είχα στο μυαλό μου το ”Jo’S Closet”. Ο λόγος όμως που το εμπιστεύτηκα στο Ladylike είναι το γεγονός ότι είναι ένα site που αγαπά και στηρίζει τις γυναίκες και φροντίζει μέσα από τη θεματολογία του να αναδεικνύει την αυτοπεποίθησή τους – όπως άλλωστε κάνω κι εγώ. Όταν επικοινώνησα, λοιπόν, το  project στην τρελοκοριτσοπαρέα του Ladylike δε χρειάστηκε να πούμε πολλά. Συμφωνήσαμε αμέσως. Ποια δε θέλει άλλωστε χρηστικές στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή της πιο εύκολη;

Ας πάμε όμως στο κυρίως θέμα. Τι θα κάνω εδώ στο Ladylike;

Για αρχή, θα σας παρουσιάζω καθημερινά το Look of the day, όπου θα προτείνω σύνολα από τα οποία θα παίρνετε ιδέες που θα ανταποκρίνονται στις καθημερινές σας ανάγκες. Μέσα από αυτή τη στήλη θα μπορείτε να παίρνετε ιδέες, είτε για να συνδυάσετε τα υπάρχοντα ρούχα σας, είτε για να κάνετε κάποιες “έξυπνες” αγορές και να εμπλουτίσετε σωστά την ντουλάπα σας.

 

Όμως πέραν των “Look of the day” τα καλύτερα έρχονται από Σεπτέμβρη, όποτε και θα βγει το νέο μου project, στο οποίο θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Μείνετε συντονισμένες στο Ladylike.

Μέχρι όμως να φτάσει ο Σεπτέμβρης ας απολαύσουμε το όμορφο ελληνικό καλοκαίρι, ας ξεφύγουμε για λίγο από τη ρουτίνα και τα προβλήματα, γεμίζοντας με ενέργεια τις μπαταρίες μας. Μέχρι τότε εδώ είμαστε για να σας προτείνουμε τι να φορέσετε και να σας ανεβάζουμε τη διάθεση στα ύψη.

Και μην ξεχνάτε,

Be the person you want to meet.

Σας φιλώ,

Ιωάννα

 

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson