LOOK OF THE DAY

Πώς να συνδυάσεις το bomber jacket

Είναι γεγονός πως η επιστροφή των άλλοτε flying και κολλεγιακών jacket είναι πλέον μόνιμη. Από τα παλιά χακί με την πορτοκαλί φόδρα flying που υπήρχαν κάποτε και μεσουρανούσαν, τώρα βλέπουμε την μοντέρνα εξέλιξη τους με διάφορα κεντήματα, μοτίβα, ωραίους χρωματισμούς και σίγουρα δε φοριούνται μόνο με sportive ρούχα.

Πλέον μπορούμε να τα συνδυάσουμε και για μια βραδινή μας έξοδο άνετα. Μπορούμε επίσης να τα φορέσουμε με φορέματα και φούστες, φορώντας τα αγαπημένα μας ψηλά μποτάκια, τις μπότες μας ή ακόμη και γόβες. Θα σας τα δείξω εν καιρό και με άλλους τρόπους πως να τα φορέσετε.

Εδώ οι συνδυασμοί είναι με παντελόνια. Ο ένας στο βαθύ μπορντώ και στην απόλυτη μονοχρωμία, όπου εναλλακτικά των Oxford παπουτσιών, φορέστε μια ψηλή γόβα από βελούδο μιας και το παντελόνι στο τελείωμα του έχει βολάν και θα το κάνει ακόμη πιο θηλυκό. Σημείωση: για περισσότερο στιλ, σηκώστε τα μανίκια στο jacket!

Ο άλλος συνδυασμός πιο χαλαρός με ένα αρκετά φαρδύ jeans και το jacket με τέλειους παλ χρωματισμούς και κεντήματα που θυμίζουν κινεζικά τατουάζ. Επιλέξτε πιο από τα δυο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Credits

Διακοσμητικά χώρου notoshome

Μπορντώ jacket G-Star (FF Group τηλ. 2109119000)

Μπορντώ παντελόνι Desiree

Jacket με κεντήματα Diesel

Jeans Replay Stores

Oxford Nak

 

Photo: Επαμεινώνδας Κουτσούκης

Συνεργασία: Ρένα Επισκόπου

 

Και μην ξεχνάτε, be the person you want to meet.

Mπορείτε να με βρείτε κι εδώ: Ιnstagram / Facebook