LOOK OF THE DAY

The wild side

Πολυαγαπημένο και διαχρονικό λεοπάρ για σήμερα. Είναι από τα πλέον κλασσικά μοτίβα και είναι για όλες τις εποχές. Πολλές από εσάς το "φοβάστε" όμως θα έρθω και θα σας πω πως έχει να κάνει με το τι λεοπάρ θα επιλέξετε. Τι εννοώ;

Για εσάς που δεν είσαστε φαν του, θα σας πρότεινα να δοκιμάζατε τα πιο έντονα μοτίβα του -των οποίων τα prints διακρίνονται πιο πολύ- σε αποχρώσεις που το κάνει να φαίνεται “ξεπλυμένο”.  Επενδύστε σε μια φούστα, ένα σορτς ή ένα παντελόνι και πιστέψτε με δε θα το μετανιώσετε. Τις ημέρες που θα έχετε είτε “περιπετειώδη”, είτε πιο “sexy” διάθεση, το λεοπάρ θα είναι η πρώτη σας επιλογή. Τώρα, για εσάς που δε θέλετε να ρισκάρετε, μπορείτε να επενδύσετε σε λεοπάρ αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν μια ”wild” πινελιά στα μονόχρωμα outfits σας.

Μια ακόμη συμβουλή: όταν φορέσετε ένα λεοπάρ σορτς για παράδειγμα, φροντίστε το πάνω μέρος να έχει ουδέτερη απόχρωση όπως και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Εξαιρούνται τα εκκεντρικά κορίτσια.

Credits: Αμάνικο τοπ Benetton, πουκαμίσα Toi&Moi, clutch και πασούμια Tsakiris Mallas, καπέλο από προσωπική συλλογή, γυαλιά ηλίου Uglybell (Now Showroom), σορτς Scotch&Soda(Collective Stores)

Φωτογράφος: Νώντας Κουτσούκης

Συνεργασία: Ρένα Επισκόπου

Και μην ξεχνάτε, be the person you want to meet.

Σας φιλώ,

Ιωάννα

Mπορείτε να με βρείτε κι εδώ: Ιnstagram / Facebook