LOOK OF THE DAY

Το νέο σαφάρι στιλ το έχεις δοκιμάσει;

Στα διάφορα στιλ που θα συναντήσουμε αυτή τη σεζόν, θα δούμε κι ένα πολύ αγαπημένο ύφος, το στιλ σαφάρι. Ένα αγαπημένο look ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που όμως "εισβάλλει" στην γκαρνταρόμπα μας το χειμώνα.

Το παντελόνι με ρετρό αναφορά στη δεκαετία του ’40 διότι είναι ψηλόμεσο και με σούρες στη ζώνη, θα μας δώσει μια φιγούρα πάρα πολύ θηλυκή και γοητευτική. Ο συνδυασμός με πουκάμισο στην ίδια ακριβώς απόχρωση θα μας δώσει το τέλειο σαφάρι ύφος και θα θυμίζουμε ηρωίδα από ταινία. Επίσης η απόλυτη μονοχρωμία θα δώσει την αίσθηση της ψηλόλιγνης φιγούρας.

Συνδυάστε ένα τέτοιο σύνολο με μια ζακέτα αντί ενός δερμάτινου jacket διότι πάντα η ζακέτα δημιουργεί μια cosy αίσθηση. Τα λουστρίνι μποτάκια δίνουν μια πιο δυναμική αναφορά σε όλο το σύνολο και φυσικά μιας και θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα θα προτιμήσουμε το λουστρίνι δέρμα φέτος αφού είναι μεγάλη τάση.

Μπορείτε να προσθέσετε στο σύνολο καπέλο για να δημιουργήσετε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα και για να έχετε ένα τέλειο κι ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Credits

Ζακέτα και καπέλο όλα Pull and Bear

Πουκάμισο και παντελόνι όλα G-Star (Collective Stores)

Μποτάκια Nak

 

 

 

Photo: Επαμεινώνδας Κουτσούκης

Συνεργασία: Ρένα Επισκόπου

 

Και μην ξεχνάτε…. be the person you want to meet.

Mπορείτε να με βρείτε κι εδώ: Ιnstagram / Facebook