OUTFITS

4 outfits ιδανικά για σένα που δεν σου αρέσουν τα φορέματα

Τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα σε αφήνουν παγερά αδιάφορη. Αγαπάς τα layers και προτιμάς να κάνεις mix'n'match συνδυασμούς με περισσότερα από ένα κομμάτια ώστε να δημιουργήσεις πιο ενδιαφέροντα outfits. Σε καταλαβαίνουμε, για αυτό και ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με outfits ιδανικά για σένα που δεν φοράς φορέματα για να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου looks.

#1 T-shirt με παντελόνα

Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος αν συνδυάσεις ένα απλό t-shirt (μονόχρωμο ή με κάποιο quote) με μια φαρδιά παντελόνα και sneakers. Αυτό το outfit φοριέται όλη μέρα, αν μάλιστα παίξεις με statement αξεσουάρ μπορείς να το μεταμορφώσεις και σε βραδινό.

A post shared by Lesley (@asos_lesley) on

#2 Midi φούστα με t-shirt

Μια midi φούστα πάντα χρειάζεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου, κυρίως γιατί μπορείς να τη συνδυάσεις με διάφορα tops και να τη φορέσεις σε πολύ casual στιγμές αλλά και σε πιο ιδιαίτερες. Στην προκειμένη τη βλέπουμε σε καθημερινό look με all stars, μαύρο t-shirt και τσάντα ώμου.

#3 Crop top με παντελόνι

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι εδώ και το καλοκαίρι γιατί συνδυάζονται ιδανικά με crop tops, πουκαμίσες, bralettes και κορμάκια. Παίξε με τα αξεσουάρ και μεταμόρφωσε αυτό το look από πρωινό σε βραδινό.

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam) on

#4 Πουκάμισο με φούστα

Και κλείνουμε με την mini φούστα, η οποία επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να τη συνδυάσεις με διάφορα tops και να δημιούργησεις ενδιαφέροντα outfits.

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

 

Κεντρική φωτογραφία: @veronikaheilbrunner