STREET STYLE

Polka dots: Το print που έρχεται να κλέψει την παράσταση από τις ρίγες

Ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν είναι οι ρίγες. Φαρδιές, στενές, σε λευκό- μπλε ή κόκκινο- λευκό συνδυασμό έχουν κατακτήσει την πασαρέλα, το street style σε όλο τον κόσμο και έχουν πλημμυρίσει τα ράφια των καταστημάτων.

Αν δεν είσαι fan της ρίγας και θέλεις να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό print, τότε ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο αγαπημένο μας polka dot, το οποίο δίνει έναν old school και retro ύφος στις εμφανίσεις σου. Πώς μπορείς να το συνδυάσεις; Έχουμε και λέμε.

#1

Με ψηλόμεσο τζιν και γόβες

Ένα λευκό πουά πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή με γόβες ή ψηλά σανδάλια είναι η ιδανική λύση για μια βραδινή εμφάνιση.

#2

Με μαύρο παντελόνι

Ο πιο κλασσικός τρόπος να φορέσεις το πουά σου πουκάμισο- συνδύασέ το με έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα χαλαρό bun και είσαι έτοιμη είτε για βραδινή είτε για πιο σοβαρή πρωινή εμφάνιση.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

#3

Με μαύρη off shoulders διάφανη μπλούζα

Μια μαύρη πένσιλ πουά φούστα με μια διαφάνεια από πάνω είναι μια πάρα πολύ κομψή και sexy επιλογή, αν το συνδυάσεις μάλιστα με mules και χαμηλό σινιόν θα το μεταμορφώσεις σε επίσημη βραδινή εμφάνιση.

A post shared by Minnie Style (@minniestyle) on

#4

Με λευκή τζιν φούστα

Φουλ του λευκού με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες; Ω, ναι. Το λευκό έτσι και αλλιώς είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, με αυτές τις πινελιές θα του δώσεις έναν πιο cosmopolitan ύφος.

A post shared by Sinead Kearns (@closet_creator) on