ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Q&A με την Μαίρη Συνατσάκη: οι διακοπές, το ιδανικό beach look και το μυστικό της για τέλεια selfie

Εμείς εδώ στο Ladylike τρέφουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Μαίρη Συνατσάκη. Mε το που μάθαμε, λοιπόν, πως είναι η local brand ambassador και πρωταγωνίστρια της Beachwear Campaign της Tezenis (η οποία μόλις λανσαρίστηκε), είπαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της και να της κάνουμε ερωτήσεις με άρωμα καλοκαιριού. Enjoy! 

Περιέγραψε την ιδανική σου μέρα στην παραλία.

«Πραγματικά το μόνο που χρειάζομαι για να είναι ιδανική μια μέρα στην παραλία είναι να βρω την παραλία που δεν θα έχει κόσμο. Δε με νοιάζει να έχει ομπρέλες, να είναι οργανωμένη, να έχει beach bar και θαλάσσια sports. Όσο πιο απομονωμένη τόσο πιο ιδανική.»

5 πράγματα που πρέπει να έχει οπωσδήποτε η τσάντα παραλίας σου;

«Αντιηλιακό, γυαλιά ηλίου, νερό, βιβλίο, πετσέτα και δε χρειάζομαι κάτι άλλο εκτός από κάποιο σνακ ίσως.»

Μία παραλία ή ένας καλοκαιρινός προορισμός που είναι στην καρδιά σου;

«Το Πήλιο και η Σαμοθράκη είναι δύο προορισμοί που έχουν γεμίσει τα καλοκαίρια των τελευταίων ετών με πανέμορφες αναμνήσεις.»  

Ποιο είναι για σένα το τέλειο beach look;

«Μου αρέσουν τα απαλά υφάσματα και οι φαρδιές γραμμές για την παραλία. Μια πουκαμίσα σε midi μήκος και ένα ζευγάρι σανδάλια είναι πάντα η νούμερο 1 επιλογή μου.» 

 

Σε είδαμε στην Tezenis Swimwear Campaign, έχεις ένα εκπληκτικά γυμνασμένο κορμί. Έχεις κάποιο fit πρόγραμμα; 

«Με το χέρι στην καρδιά παραδέχομαι ότι η  δυσκολότερη και αποδοτικότερη γυμναστική που έχω κάνει ποτέ είναι οι πρόβες για μιούζικαλ. Ξεκίνησε η σεζόν με την συμμετοχή μου στο «Hair» και αυτήν την περίοδο ετοιμαζόμαστε για το «Cats». Είναι οι πιο απαιτητικές καταστάσεις που έχω ζήσει ποτέ και ευθύνονται αποκλειστικά για το τι συμβαίνει στο σώμα μου αυτήν την στιγμή. Όταν θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις θα επιστρέψω στο Pilates και τα μαθήματα χορού.»

Αυτή είναι η πρώτη σου καμπάνια με την Tezenis. Ποια είναι η σχέση σου με το brand;

Πριν από μερικά χρόνια ήρθε η αδερφή μου σπίτι κατενθουσιασμένη με μια σακούλα Tezenis γεμάτη καινούργια εσώρουχα. Είχε ανοίξει μόλις το κατάστημα στην Καλλιθέα (όπου μεγάλωσα) και το είχε επισκεφθεί. Είδα τι αγόρασε, την ποιότητα, τα σχέδια και εντυπωσιάστηκα όταν μου είπε και τις τιμές τους. Από τότε με κέρδισε σαν brand και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μια μάρκα που προτιμώ τόσα χρόνια με επέλεξε για την καμπάνια της. Ειδικά επειδή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για την εταιρεία με μια local ambassador.»

Tι είναι αυτό που αγαπάς στο brand και τι πιστεύεις ότι το brand αγαπάει σε σένα;

«Νομίζω ότι το πρώτο που μας ενώνει είναι το κομμάτι της  αισθητικής μας. Τα σχέδια, τα patterns, τα cuts μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τη δική μου φαντασία. Οι τιμές επίσης είναι απολύτως προσιτές και αυτό είναι κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό, ειδικά στην εποχή μας. Επίσης λατρεύω το πόσο παιχνιδιάρικος είναι ο τρόπος που επιλέγουν να παρουσιάσουν τις collections τους. Υπάρχει κάτι πολύ φρέσκο και χαρούμενο στην ατμόσφαιρα αυτού του brand που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.»

Νέα καμπάνια, ποιες ήταν οι καλύτερες στιγμές της φωτογράφησης;

«Αρχικά το γεγονός ότι κατάφερα να δω πρώτη από όλους και να φορέσω τα καινούργια σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό. Έπειτα το ότι συνεργάστηκα με τον εκπληκτικό φωτογράφο Κωνσταντίνο Κουτάγιαρ αλλά και όλη η υποδοχή της ομάδας της Tezenis που με έκαναν να νιώσω υπέροχα.»

Mπικίνι ή ολόσωμο;

«Μπικίνι για την παραλία, ολόσωμο με σορτς ή φούστα για όλη την υπόλοιπη ημέρα.»

Ποιο μαγιό ξεχωρίζεις από την φετινή Beachwear Collection της Tezenis;

«Δύσκολη επιλογή αλλά νομίζω πως ένα τσικ παραπάνω αγάπησα το μπικίνι με το tropical floral pattern.»

Έχεις tips για την τέλεια selfie;

«Το σημαντικότερο είναι να βρεις τον σωστό φωτισμό και να τοποθετήσεις το χέρι σου μερικές μοίρες πάνω από το ύψος των ματιών σου. Αν ξέρεις πoιο είναι το καλό σου προφίλ, στρίψε λίγο το κεφάλι σου γιατί η γωνία ¾ είναι πάντα πιο κολακευτική από το ανφάς.

Είσαι πολύ δημοφιλής στο Instagram και το You Tube. Tι είναι αυτό που σου αρέσει στα social media;

«Αυτό που μου αρέσει στα social media είναι ότι μπορώ να παράγω το περιεχόμενο που θέλω, χωρίς να με περιορίζει κανένας, καθώς και η άμεση επικοινωνία που έχω με τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να με παρακολουθούν μέσα από αυτά.»

Ποιο είναι το motto σου;

«Το  motto μου το έκανα πριν μερικά χρόνια και τατουάζ και είναι αυτό που έχω στα πλευρά μου. Είναι στίχοι του Leonard Cohen από το κομμάτι «Anthem» που λένε: ”Forget Your Perfect Offering, There Is A Crack In Everything, That’s How The Light Gets In.”»  

 

*Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κουτάγιαρ