ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

MasterChef Challenge: Η Μάγκυ κρίνει τις μαγειρικές ικανότητες του Ladylike

Η Μάγκυ αποχώρησε από το MasterChef ούσα η «ξινή» του ριάλιτι μαγειρικής, αφού ο κόσμος δεν άντεχε να την βλέπει να λέει ότι είναι καλύτερη από τους άλλους. Έπρεπε, λοιπόν, να την καλέσουμε να δούμε πόσο δίκιο είχαν.

Παράλληλα, θα έπρεπε κάπως να διευθετήσουμε και την αιώνια αντιπαλότητα μεταξύ εμού και της Δέσποινας Δημά. Το ιδανικό challenge ήταν το εξής: η Μάγκυ έπρεπε να ετοιμάσει αποκλειστικά για εμάς τις δύο μία συνταγή, η οποία να περιέχει ένα αυγό ποσέ (η παρασκευή η οποία ήταν υπεύθυνη και για την αποχώρησή της από το παιχνίδι). Εμείς θα μαγειρεύαμε αυτό που σκέφτηκε (με τη βοήθειά της φυσικά), θα στήναμε η κάθε μία το πιάτο της μόνη της, και στη συνέχεια η Μάγκυ θα μας έκρινε.

Η συνταγή, λοιπόν, είναι αυτό ποσέ με pancake σπαραγγιού. Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι δημοσιογράφοι του Ladylike.gr ουδεμία σχέση έχουν με την κουζίνα. Spoiler alert: η Δέσποινα δεν έκανε αυγό ποσέ, έκανε αυγό ποτέ (ήθελα να το γράψω αυτό, ευχαριστώ). Το τι συνέβη στο σπίτι της 24Media, μπορείς να το δεις στο βίντεο. Η νικήτρια το άξιζε και με το παραπάνω.

σ.σ.: Μάγκυ, είσαι η καλύτερη.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Filming: Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Ανδρέας Χατζηπαρίσης

Editing: Κώστας Τσαγκαρογιάννης