ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Μαΐου;

Κριός

Θέματα κοινωνικής αναγνώρισης θα συνεχίσουν να σε απασχολούν καθώς το κύριο μέλημά σου είναι να αποκτήσεις φήμη μέσα από τις επαγγελματικές σου επιτυχίες.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να μπλέξεις σε πηγαδάκια και επαγγελματικές ίντριγκες προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις όμως καλύτερα να μείνεις μακριά από κάτι τέτοιο. Αν συνεχίσεις το πιο πιθανό είναι να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ταύρος

Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι από τις αγαπημένες σου ασχολίες σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και θα τονίσει την ανάγκη σου να προβάλλεις τις απόψεις σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα αξίζει την προσοχή σου καθώς θα σε κάνει αντιρρησία με αποτέλεσμα να απορρίπτεις κάθε άποψη πέρα από τη δική σου, ακόμα και πριν καν την ακούσεις. Μην είσαι απόλυτος/η και δέξου τι γεγονός πως και οι άλλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους!

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, γεγονός που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό στην προσπάθεια σου να τα διαχειριστείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις σκέψεις και τους φόβους σου προκειμένου να τους ξεπεράσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσεις σε οικονομικά ζητήματα και κληρονομικά θέματα και θα πρέπει να έχεις μελετήσει καλά τις κινήσεις σου.

Καρκίνος

Σήμερα οι άλλοι θα έχουν τον τρόπο να επηρεάζουν τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί τους. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή καθώς ήρθε η στιγμή που θα αναγκαστείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Αυτό αφορά ανθρώπους που κινούνται στον προσωπικό και επαγγελματικό σου περίγυρο, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις έπρεπε να είχαν τελειώσει. Αν δε δράσεις με παρόρμηση αλλά με λογική θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Λέων

Οι δουλειές συνεχίζουν να γεμίζουν την ημέρα σου και να μη σου αφήνουν χρόνο για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου κάνει τεστ αντοχής. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να μπουν στο μυαλό σου διάφορες ριζοσπαστικές ιδέες. Είναι πιθανό να σκεφτείς να τα παρατήσεις όλα ή ακόμα και να πάρεις απόφαση να αλλάξεις τη δουλειά σου καθώς νιώθεις αρκετά πιεσμένος/η. Καλό θα ήταν οι αποφάσεις σου να είναι αποτέλεσμα λογικής και όχι παρόρμησης για να μην το μετανιώσεις μετά.

Παρθένος

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με περίεργες σκέψεις καθώς από τη μία θα έχεις διάθεση να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν αλλά από την άλλη μόλις ασχοληθείς μετά από λίγο θα βαρεθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ματαιότητας. Είναι πολύ πιθανό να απαξιώσεις ανθρώπους και δραστηριότητες που μέχρι πρότινος έπινες νερό στο όνομα τους. Μην ανησυχείς είναι προσωρινό!

Ζυγός

Μια συζήτηση με την οικογένεια σου μπορεί να ξεκινήσει με την καλύτερη διάθεση αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν καθώς το κλίμα θα γίνει τεταμένο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει συναισθηματικά χειριστικό/η προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να μην πιέσεις τους ανθρώπους γύρω σου αλλά ούτε και τις καταστάσεις καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκορπιός

Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και εσύ θα αδράξεις την ευκαιρία για να κοινοποιήσεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου σε όλους όσους βρεθείς σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον  Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει να φανατιστείς με αυτά που υποστηρίζεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου καθώς θα είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου χωρίς καμία διάθεση συζήτησης.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί ανασφάλεια που είναι πιθανό να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσεις αποταμίευση! Η σύνοδος που σχηματίζει το απόγευμα με τον Πλούτωνα θα σε βάλει στη διαδικασία να ανακαλύψεις μια δεξιότητα σου που μπορεί να σου αποφέρει χρήματα. Αν δραστηριοποιηθείς και δεν μείνεις άπρακτος/η τότε σίγουρα θα βρεις κάποιο τρόπο ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σου και να πάρεις μια ανάσα στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Η διάθεση σου σήμερα δεν θα είναι σταθερή και τα συναισθήματα σου θα σε παρασύρουν σε συμπεριφορές που μπορεί να θίξουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με τους γύρω σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς η ανάγκη σου να επιβληθείς θα είναι μεγάλη. Προσπάθησε να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να υπερισχύσουν.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με όλους και η καχυποψία σου θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στα συναισθήματα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις. Είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν οι προθέσεις ενός ανθρώπου από το περιβάλλον σου ή να συνειδητοποιήσεις πως οι διαθέσεις κάποιων δεν είναι αυτές που φαίνονται. Μην εμπλακείς σε σχέδια «κάτω από το τραπέζι» αν δεν θέλεις να εκτεθείς καθώς κάποια στιγμή θα έρθουν στο φως.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και των φίλων σου και των ομάδων που είσαι μέλος. Κατά το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα θα συνειδητοποιήσεις πως ίσως έχεις δώσει ευκαιρίες σε φιλικές σχέσεις που δεν τις άξιζαν. Σήμερα είναι πιθανό να καταλάβεις τα λάθη των επιλογών σου και να μάθεις από αυτά ώστε να μην τα επαναλάβεις στο μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;