ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Μαΐου;

Κριός

Η δουλειά σου και οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα συνεχίζουν να σε επηρεάζουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και είναι πιθανό να προβείς σε διεκδικήσεις στη δουλειά κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, εφιστά την προσοχή καθώς αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα σου ο εκνευρισμός σου θα είναι ασυγκράτητος και θα σε εκθέσει.

Ταύρος

Σήμερα το κυριότερο προσόν σου θα είναι η πίστη που θα έχεις στον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και στους γύρω σου καθώς ο αέρας που αποπνέεις δεν θα περάσει απαρατήρητος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στον περίγυρο σου για την καλή σου διάθεση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις που δεν θα σου αρέσουν και μπορεί να αντιδράσεις περίεργα.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να τα αγνοήσεις και να κάνεις πως δεν υπάρχουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την κυριαρχία σου και να εστιάσεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί ηλεκτρίσει τα συναισθήματα σου και να σου δημιουργήσει αντιδραστική συμπεριφορά.

Καρκίνος

Σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους αλλά και να χαλαρώσεις καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις την εκτίμηση των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στον περίγυρο σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να χαλάσει τη διάθεση σου αλλά προσωρινά.

Λέων

Τις προηγούμενες ημέρες άφησες κάποιες ημιτελείς υποχρεώσεις και σήμερα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να ξεμπερδεύεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και όχι μόνο θα τελειώσεις τις δουλειές σου αλλά θα βρεις και ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν ένα χεράκι. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και αυτό θα σε εκνευρίσει. Υπολόγισε τον αστάθμητο παράγοντα που υπάρχει σε όλα και σταμάτα να αγχώνεσαι.

Παρθένος

Η εύνοια που είχες τις προηγούμενες ημέρες συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια συνεχίζεται και μάλιστα σήμερα λίγο παραπάνω. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο, είναι μια εξαιρετική όψη που θα σε κάνει ευδιάθετο/η αλλά και πολύ δημοφιλή στον περίγυρο σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να χαλάσει λίγο το ιδανικό κλίμα και να σε κάνει αντιδραστικό/η όμως θα καταφέρεις να ξαναβρείς τη διάθεση σου και την αυτοκυριαρχία σου!

Ζυγός

Σήμερα θα στρέψεις την προσοχή σου εντός οικίας αλλά έρχεσαι με ειρηνικές διαθέσεις που θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει και όχι να τα εντείνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να πεις αυτά που θέλεις χωρίς να γίνεις πιεστικός/η και απότομος/η. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε παρασύρει και, σε μια στιγμή εκνευρισμού, να χαλάσεις το καλό κλίμα που προσπαθείς να φτιάξεις. Πρόσεξε την παρόρμηση σου αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο!

Σκορπιός

Η ημέρα έρχεται με καλές διαθέσεις καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που θέλεις. Σε αυτό θα βοηθήσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο που θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο περιβάλλον σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή στις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου θα σε οδηγήσει σε λάθη.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια θετική ημέρα για να καταφέρεις να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και να βρεις λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Ταύρο είναι πιθανό να σου φέρει μια ευκαιρία για μια εργασιακή συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδος. Μην θεωρήσεις τίποτα από αυτά που θα καταφέρεις σήμερα δεδομένο καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον  Ουρανό μπορεί να ανατρέψει τα πάντα αν δεν έχουν γερές βάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να «μαζέψεις» τις εντυπώσεις των προηγούμενων ημερών καθώς μπορεί να ήσουν εγωκεντρικός/η ακόμα και άθελα σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να επαναφέρεις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις και να αποκομίσεις θετικές εντυπώσεις. Καλό θα ήταν αυτό που θα δείξεις στους άλλους να είναι ειλικρινές καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό ευνοεί τις αποκαλύψεις!

Υδροχόος

Σήμερα θα συνεχίσεις να είσαι εσωστρεφής καθώς θέλεις να ανασυνταχτείς και να βγεις ξανά στην ενεργό δράση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βγεις από τη νιρβάνα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον  Ουρανό από τον  Κριό μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση με τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο συγγενή εξαιτίας της παρόρμησης σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στους χώρους και τις ομάδες που κινείσαι. Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις αρκετά δημοφιλής, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να αποκτήσεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στα θέματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό μπορεί να βάλει «τρικλοποδιές» στην καλή σου διάθεση και να σε εκνευρίσει. Μην πέσεις στην παγίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;