ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως οι φίλοι σου είναι η οικογένεια που έχεις επιλέξει εσύ. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και τη γοητεία σου με αποτέλεσμα από όπου περάσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα καθώς θα περάσεις όμορφα με ανθρώπους που αγαπάς και θα συνειδητοποιήσεις πόσο αγαπητός/η είσαι στον περίγυρο σου.

Ταύρος

.Σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σου χαλάσουν τα σχέδια που είχες για να περάσεις ανέμελες στιγμές. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βάλει στον πειρασμό να βρεις μια δικαιολογία προκειμένου να μη φορτωθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που δεν υποκύψεις στον πειρασμό τότε σίγουρα θα καταφέρεις να αναγνωριστεί η δουλειά σου!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετά χαλαρούς ρυθμούς καθώς η  Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και σήμανε την αρχή του διαλλείματος. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο περιβάλλον σου και όλοι θα αποζητήσουν την παρέα σου. Σήμερα ο συνδυασμός της γοητείας σου και των γνώσεων σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σου για αυτό με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς σήμερα θα το κάνεις με πάθος. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις βαθύτερες σου ανάγκες και να βρεις τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά σε αυτές. Φυσικά και δεν θα πρέπει να ξεχάσεις τη γοητεία σου η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη σήμερα και θα σε βοηθήσει να μείνεις αξέχαστος/η σε όλους!

Λέων

Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τα θέματα των άλλων καθώς είναι ένας από τους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά τους και να κερδίσεις την αποδοχή τους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Το κυριότερο μέλημα σου σήμερα είναι να είσαι αρεστός/η στους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις είτε με τους τρόπους σου είτε με τη γοητεία σου!

Παρθένος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δουλειές που είχες αφήσει για κάποια άλλη στιγμή και αυτή η στιγμή έφτασε Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ενισχύει τη γοητεία σου. Αυτό όχι μόνο θα σου φτιάξει τη ψυχολογία καθώς θα παρατηρήσεις τα βλέμματα θαυμασμού αλλά θα σε βοηθήσει να τελειώσεις πολύ πιο εύκολα τις δουλειές σου. Η γοητεία σου θα προθυμοποιήσει πολλούς να σε βοηθήσουν και έτσι θα τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς κόπο!

Ζυγός

Σήμερα έφτασε η ώρα για να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να το κάνεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Η ημέρα θα είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο και σίγουρα θα σου φέρει κάποιο δώρο!

Σκορπιός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένεια σου καθώς θέλεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Αφορμή για αυτό μπορεί να είναι κάποιο θέμα σχετικό με το σπίτι ή μια αλλαγή που έχεις κατά νου και θέλεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βελτιώσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου. Επεδίωξε να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς θα βγεις κερδισμένος/η με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τοξότης

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα σε βοηθήσουν ώστε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, τα άγχη σου και οτιδήποτε νιώθεις στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα κάνει ακόμα πιο έντονη τη γοητεία σου με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά δημοφιλής στον περίγυρο σου σήμερα. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου και να βγεις για ψώνια όμως θα πρέπει να φύγεις από το σπίτι με συγκεκριμένο  budget καθώς θα είσαι επιρρεπής σε σπατάλες.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά θέματα που έχεις σε εκκρεμότητα θα σου προκαλέσουν ανησυχία σήμερα με αποτέλεσμα το μυαλό σου να βρίσκεται συνεχώς εκεί. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημα σου και να πάρεις μια αύξηση στη δουλειά. Αν δραστηριοποιηθείς σήμερα τότε θα καταφέρεις να βγεις είτε έμμεσα είτε άμεσα κερδισμένος/η.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και οι προβολείς θα πέσουν επάνω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους υποδηλώνει πως  θα πέσουν για τους σωστούς λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι η γοητεία σου που σε συνδυασμό με το λέγειν σου και τους τρόπους σου δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο/η. Αν τυχόν έχει προκύψει οποιοδήποτε θέμα με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το συζητήσεις και να το λύσεις. Μια νέα γνωριμία ή μια νέα συνεργασία θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες προοπτικές εξέλιξης.

Ιχθύς

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο θα σου ξυπνήσει όνειρα αλλά και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου φέρει ευκαιρίες για να αλλάξεις προς το καλύτερο την προσωπική σου ζωή. Σήμερα μπορείς να καταλάβεις διαισθητικά ποιος/α είναι ο/η κατάλληλος/η για εσένα και θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Είναι πιθανό να έχεις ξανά μια ευκαιρία με κάποιον/α που στο παρελθόν δεν είχε προχωρήσει η ιστορία λόγω δικής σου υπαιτιότητας.