ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ευνοεί τις συναναστροφές με φίλους σου και ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινές ιδέες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες “συμμαχίες”. Σήμερα θα έχεις τη μαγική ικανότητα να προσελκύεις τους ανθρώπους που χρειάζεσαι είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα για αυτό μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

Ταύρος

Η ημέρα είναι θετική για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα εντείνει τις φιλοδοξίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα διευκολύνει επαγγελματικές συζητήσεις και ραντεβού με αποτέλεσμα στο τέλος οι αποφάσεις να είναι προς όφελος σου. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις μια αύξηση ή κάποιο μπόνους από τη δουλειά σου και να αυξήσεις τη φήμη σου καθώς σήμερα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου!

Δίδυμοι

Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που θέλεις διακαώς σήμερα καθώς έχεις ξυπνήσει με διάθεση να σαλπάρεις!. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει την ανάγκη σου για μια απόδραση προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να “επεκταθείς” ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου με κάθε τρόπο. Μια μονοήμερη εκδρομή, μια καλή ταινία ή απλά μια συζήτηση με πρόσωπα που αγαπάς θα είναι αρκετά για να χαλαρώσεις και να το ευχαριστηθείς! Σήμερα η ημέρα θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις ανθρώπους που θα παίξουν ενεργό ρόλο στην προσωπική σου ζωή!

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου από το πρωί καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κάνει να δεις τα λάθη σου, τα βαθύτερα συναισθήματα σου, τα απωθημένα σου και οτιδήποτε άλλο κρατάς μέσα σου. Το τρίγωνο με τον τυχερό Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δεις και την πιο αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αφορμή για αυτό θα γίνει και μια  οικονομική ευκαιρία που θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τράπεζες ή το δημόσιο καθώς η ημέρα θα είναι ευνοϊκή!

Λέων

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα θετική ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τις συνεργασίες σου καθώς οι ευκαιρίες θα έρθουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα φέρνει εύνοια είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα θετική για να τακτοποιήσεις εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν την εργασία σου. Είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσα από μια νέα συμφωνία ή να έχεις μια πρόταση για να αναλάβεις κάτι επιπλέον στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι.

Ζυγός

Σήμερα θα είσαι στα καλύτερα σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο υποστηρικτικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και αποστολή της είναι να περάσεις μια υπέροχη ημέρα! Σα να μην έφτανε αυτό το τρίγωνο που σχηματίζει με τον πλανήτη της επέκτασης Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την αποστολή της! Η θετική σου διάθεση η αισιοδοξία και όρεξη για να διασκεδάσεις θα αποτελέσουν τα κύρια χαρακτηριστικά σου σήμερα και είναι στο χέρι σου ο τρόπος που θα τα εκμεταλλευτείς. Πρόσεξε βέβαια μην το παρακάνεις καθώς οι υπερβολές ευνοούνται σε κάθε επίπεδο ακόμα και στη διασκέδαση!

Σκορπιός

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα εντός οικίας καθώς έχεις κατά νου αλλαγές! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία στο Ζυγό συνηγορούν σε οποιαδήποτε αλλαγή στο χώρο του σπιτιού καθώς θα αλλάξει τη ψυχολογία σου προς το καλύτερο! Ακόμα και αν δεν λείψουν οι διαφωνίες με την οικογένεια σου θα βρεις τον τρόπο να καταφέρεις να εξομαλύνεις τα πράγματα και στο τέλος να γίνει αυτό που θέλεις εσύ!

Τοξότης

Οι δημόσιες σχέσεις εξακολουθούν να είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου και όλοι θα αναζητήσουν την παρέα σου ή τη συμβουλή σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο οικονομικό σου πλάνο καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σου προκαλέσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις τις περικοπές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το  Δία από το Ζυγό θα ευνοήσει οικονομικά θέματα και μπορεί να έρθει και μια ευκαιρία που δεν περιμένεις. Από την άλλη βέβαια όσο και να το θέλεις θα είναι δύσκολο να ξεκινήσεις αποταμίευση σήμερα καθώς ο Δίας θα σε βάλει στον πειρασμό αγορών!

Υδροχόος

Σήμερα εξακολουθείς να βρίσκεσαι στις επάλξεις καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου δεν θα σε αφήσει να κρυφτείς ακόμα και αν το θέλεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα είναι πολύ βοηθητικό σε κάθε τι που θα επιλέξεις να ασχοληθείς σήμερα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν ή να επεκτείνεις τις ήδη υπάρχουσες. Το ημερήσιο πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει μια πρόταση για μια μικρή απόδραση, μια ευκαιρία που αφορά εκπαιδευτικά θέματα ή μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο νομικό θέμα που σε απασχολεί!

Ιχθύς

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να προτιμήσεις την ησυχία σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει σε πρακτικά θέματα και θα σε σώσει από άβολες καταστάσεις  σαν από μηχανής Θεός. Αν αφήσεις την αισιοδοξία που κατά βάθος έχεις να σε παρασύρει τότε σίγουρα θα περάσεις μια όμορφη ημέρα μακριά από σενάρια και σκέψεις που σε αγχώνουν.