ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα ευνοεί διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων και εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με αυτά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει στο προσκήνιο τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Αν δεν τις παραμελήσεις τότε θα καταφέρεις όχι μόνο να τις διευθετήσεις αλλά να νιώσεις και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Ακόμα η ημέρα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σου μέσα από επαγγελματικές προτάσεις ή ακόμα και μια αύξηση!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να φέρνει στο προσκήνιο θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις καθώς θα βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας ακόμα και χωρίς λόγο. Μη σκέφτεσαι πως οι άλλοι προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις και τα θέλω σου καθώς οι σκέψεις σου είναι μάλλον υπερβολικές και θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες…

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες έχεις τις κλειστές σου και για αυτό θα προτιμήσεις να αποφύγεις τα φώτα και να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος/η γίνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα ακόμα και κατά τη συναναστροφή σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εσωστρέφεια που νιώθεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με εσένα καθώς τις υπόλοιπες ημέρες δεν προλαβαίνεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαρίζει διάθεση για να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, ομάδες, συλλόγους και φυσικά τους αγαπημένους σου φίλους. Οτιδήποτε και να κάνεις θα θελήσεις να το κάνεις με παρέα καθώς θα έχεις την τάση να λειτουργείς καλύτερα συλλογικά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές βλέψεις…

Λέων

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο είναι το σημαντικότερο σου μέλημα και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι κυρίως οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου σχετικά με αυτό μπορεί να σε κάνουν νευρικό/η καθώς θα προσπαθήσεις πολύ για να μην μπορεί κανείς να σου προσάψει το παραμικρό. Όσο εσύ θα ασχολείσαι με αυτά ίσως περάσει μια επαγγελματική ευκαιρία που δεν θα “δεις”.

Παρθένος

Η διάθεση σου θα είναι εξωστρεφής σήμερα και αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα είναι να αποκομίσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δώσει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να πάρεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Ακόμα είναι πιθανό να έχεις κάποια νέα που σχετίζονται με το εξωτερικό και με ανθρώπους που ζουν εκεί που θα σου προσφέρουν χαρά!

Ζυγός

Οι αγχωτικές σκέψεις συνεχίζονται και σήμερα και αν δεν υπάρχει λόγος για να τις κάνεις θα φροντίσεις εσύ να δημιουργήσεις έναν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να νιώθεις έξω από τα νερά σου. Καλύτερα να ασχοληθείς με διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων κυρίως αν αφορούν τρίτους ή το δημόσιο καθώς η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους “δράσεις”!

Σκορπιός

Ακόμα μια ημέρα που θα προτιμήσεις να δώσεις προτεραιότητα στο/η σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου παρά σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο  και να τονίζει την ανάγκη σου για την αποδοχή των άλλων. Η ημέρα ενδείκνυται για να διευθετήσεις θέματα που είχαν προκύψει με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς δεν θα είσαι απόλυτος/η και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα και από τη δική τους οπτική γωνία.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό και θρεπτικό πρωινό καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει σε πρώτη προτεραιότητα εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η κούραση που θα έχεις μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά προσπάθησε να τον συγκρατήσεις για να μη δημιουργηθούν θέματα με τους γύρω σου. Ένας περίπατος το βράδυ είναι μια καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ευνοεί την ενασχόληση σου με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν θετική ενέργεια! Αφιέρωσε χρόνο και στον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η καλή σου διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου και αν την εκμεταλλευτείς κατάλληλα και θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέους φίλους!

Υδροχόος

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο για να τις συνδυάσεις μαζί με τις επαγγελματικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα θέματα εντός οικίας. Βέβαια η διάθεση σου για παρεξηγήσεις μπορεί τελικά να τις δημιουργήσει  για αυτό προσπάθησε να σκεφτείς πριν μιλήσεις αν δεν θέλεις να έχεις ενδοοικογενειακές διενέξεις.

Ιχθύς

Τις τελευταίες ημέρες συνειδητοποιείς την αξία που έχουν οι ανθρώπινες επαφές στη ζωή σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει να σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ευνοεί κάθε συναναστροφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Σήμερα είναι ευκαιρία να κάνεις ένα τηλέφωνο στα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια σου και εκείνους που θέλεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας! Σίγουρα θα το καταφέρεις!