ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα αναζητήσεις την παρέα ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρο σου καθώς η Σελήνη πέρασε στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Η καλή σου διάθεση και η ζωντάνια σου θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα φροντίσουν να περάσεις καλά μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σου εφιστά την προσοχή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων ακόμα και από ανθρώπους που δεν περιμένεις.

Ταύρος

Η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει οικονομικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διευθετήσεις ώστε να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το απόγευμα θα δημιουργήσει εξαπατήσεις για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν σου γίνει μια πρόταση σχετική με κάποιο οικονομικό σου θέμα και σου φανεί πολύ καλή πρόσεξε καθώς το πιο πιθανό είναι να μην είναι αληθινή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και κυκλοθυμικές τάσεις που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και θα ακούσεις γλυκά λόγια και όμορφες κουβέντες από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν. Κράτησε μια επιφύλαξη μέχρι να βεβαιωθείς για οτιδήποτε ακούσεις καθώς τα ωραία λόγια είναι πιθανό να κρύβουν δεύτερες σκέψεις…

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να δημιουργήσεις στο μυαλό σου την ιδανική ημέρα παρά να ασχοληθείς με την ήδη υπάρχουσα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποδράσεις από οτιδήποτε δεν σε γεμίζει. Μην πάρεις αποφάσεις για σοβαρά θέματα ορμώμενος/η από τις σκέψεις που έχεις κατά νου και προτίμησε να μείνεις προσγειωμένος/η σήμερα αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε λάθη.

Λέων

Η “ισχύς εν τη ενώσει” θα μπορούσε να είναι το μότο της σημερινής ημέρας καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και τις επαφές με φίλους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ευνοεί εξαπατήσεις και μεγάλα λόγια που λίγο αργότερα θα σου δημιουργήσουν απογοήτευση. Μην εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα σου τραβήξουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Προτίμησε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για επαγγελματικά ανοίγματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες κατά το απόγευμα μπορεί να σε παραπλανήσει για αυτό κράτησε αποστάσεις από οτιδήποτε ακούσεις και σου φανεί η τέλεια ευκαιρία.

Ζυγός

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σου αρέσει και θα μπεις στη διαδικασία να αφήσεις πίσω υποχρεώσεις που έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά! Κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με συγγενείς και βόλτες είναι θα βρεθούν στο ημερήσιο πλάνο και θα σε βοηθήσουν να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ωραιοποιήσει καταστάσεις και θα εξιδανικεύσει ανθρώπους για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με όλους και όλα.

Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς οτιδήποτε και αν νιώσεις θα είναι στον υπερθετικό βαθμό. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και δύσκολα θα συμβιβαστεί με ημίμετρα καθώς θέλει πάθος στις σκέψεις αλλά και τα θέλω σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το απόγευμα είναι αποτρεπτικό για κάθε είδους επενδύσεις είτε οικονομικές είτε αισθηματικές καθώς θα δημιουργήσει θολό τοπίο!

Τοξότης

Οι προσωπικές σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο καθώς θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το απόγευμα είναι αποτρεπτικό για νέα ξεκινήματα καθώς και για σημαντικές αποφάσεις. Πρόσεξε που θα δείξεις εμπιστοσύνη καθώς η ημέρα ευνοεί λάθος εκτιμήσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η  με θέματα ρουτίνας και εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να τις έχεις τακτοποιήσει μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα δυσκολέψει κάθε εγχείρημα σου. Η ορθή κρίση σου μπορεί να περάσει κρίση για αυτό απόφυγε νέα ξεκινήματα και δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις την ευεργετική της επίδραση στη διάθεση σου. Το πρωταρχικό σου μέλημα σήμερα είναι οι δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά και οι επαφές με φίλους σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το απόγευμα θα σε παρασύρει σε υπερβολές ακόμα και στη διασκέδαση σου. Απόφυγε δουλειές και υποχρεώσεις που απαιτούν προσήλωση καθώς σήμερα θα είσαι αφηρημένος/η και αυτό θα σε δυσκολέψει…

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι αφηρημένος/η και δεν θα έχεις καμία διάθεση να επικεντρωθείς σε πρακτικές δουλειές και οτιδήποτε απαιτεί προσήλωση. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα δώσει έμφαση σε οικογενειακά θέματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου το απόγευμα χρειάζεται προσοχή καθώς θα εντείνει τις τάσεις φυγής που έχεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στα άτομα που θα επιλέξεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς είναι πιθανό να μην αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Igor Ovsyannykov