ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να συναναστραφείς με κόσμο όμως ίσως αυτό να μην είναι εύκολο εγχείρημα για σήμερα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις σημείο επαφής με τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε κατά τη συναναστροφή σου αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς οι σχέσεις σας ενδέχεται να περάσουν μια μικρή κρίση.

Ταύρος

Τα οικονομικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους εξακολουθεί να τα αναμοχλεύει προκειμένου να αναλάβεις δράση. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή εξελίξεις σε οικονομικές δοσοληψίες που δεν θα σου αρέσουν. Άφησε την επεκτατική πολιτική σήμερα ιδιαίτερα για οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα και προσπάθησε να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δημιουργεί κινητικότητα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς. Η σημερινή ημέρα είναι ένα crash test στους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου με σκοπό να πάρει ο καθένας τη θέση που του αξίζει. Παρατήρησε, σκέψου και μετά δράσε ώστε να είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Σήμερα η ανησυχία σου ακόμα και για θέματα ρουτίνας θα είναι έκδηλη καθώς το σενάριο που θα κάνεις με το μυαλό σου θα είναι το χειρότερο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει αναταραχή με αποτέλεσμα να γίνεις απόμακρος/η με όλους. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες σε εργασιακά θέματα και αυτό θα σε κουράσει όμως αν τα καταφέρεις σίγουρα θα ανταμειφθείς.

Λέων

Η ανάμειξη σου με ομάδες και συλλόγους θα είναι έντονη σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και με τα “κοινά”. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ορθά τις σκέψεις σου με αποτέλεσμα να γίνεις δέκτης κριτικής. Όσο λιγότερο θόρυβο κάνεις με την παρουσία σου σήμερα τόσο πιο “εύκολα” θα περάσει η ημέρα σου!

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική μαζί σου κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να αναμοχλεύει προτάσεις και συμφωνίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει πρόσθετες ευθύνες και επαγγελματικά βάρη. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η σήμερα και για αυτό απόφυγε βιαστικές αποφάσεις καθώς θα σαμποτάρεις ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου.

Ζυγός

Σήμερα επιθυμείς όσο τίποτε άλλο να βγεις στον κόσμο, να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να συζητήσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους αλλά το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν θα τύχεις της αποδοχής που περιμένεις. Είναι πιθανό οι ιδέες σου να μη βρουν αντίκρισμα και πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως οι άλλοι είναι επικριτικοί απέναντι σου. Μη βιαστείς να εκνευριστείς καθώς είναι κάτι παροδικό και χωρίς βαθύτερα αίτια.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα έχεις τη σιγουριά που έχεις συνήθως στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα τις ενισχύσει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Δείξε προσοχή σε οικονομικά θέματα και τακτοποίησε εκκρεμότητες για να μην τις βρεις μπροστά σου αργότερα.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς η στάση σου ακόμα και προς αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει σκληρό/η και επικριτικό/η με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Ακόμα και αν έχεις καλές προθέσεις απέναντι τους ο τρόπος που θα τους συμβουλέψεις θα είναι παρεξηγήσιμος για αυτό θα πρέπει να τον προσέξεις!

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο και μπορεί να σε κουράσουν λίγο παραπάνω. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εντείνει την κούραση και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να βρεις το δίκιο σου για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου και αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου αλλά σήμερα κάτι θα νιώθεις πως σου λείπει. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον  Τοξότη θα σου δημιουργήσει δυσθυμία με αποτέλεσμα οτιδήποτε και να κάνεις να σου φαίνεται “λίγο”. Αν έχεις κατά νου συναντήσεις και βόλτες με φίλους ή το/η σύντροφο σου θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου καθώς θα έχεις την τάση να παραφερθείς.

Ιχθύς

Σήμερα θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα αλλά ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Κάτι τέτοιο θα σε εκνευρίσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  ένα ψυχροπολεμικό κλίμα εντός οικίας. Μπορεί οι σκέψεις σου να είναι σωστές αλλά αν δεις πως δε τυχαίνουν αποδοχής θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να τις επικοινωνήσεις.