ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με δάνεια, τράπεζες ή να κάνεις μια βόλτα από το λογιστή σου προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε ζορίσει καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μια ιδέα σου μπορεί να γίνει πράξη και να σου αποφέρει κέρδη! Ακόμα είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες αγγαρείες αλλά η ενέργεια σου δεν θα σε προδώσει!

Ταύρος

Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου όπως είναι ο/η σύντροφος σου και οι συνεργάτες σου θα σε επηρεάσουν με τις απόψεις τους και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσουν ενδοιασμούς για αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να “δουλέψεις” τις σχέσεις σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου και θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο/η.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας και η αλήθεια είναι πως δεν σου αρέσει να ζορίζεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στην Παρθένο, θα ενισχύσει τις αντοχές σου που θα είναι θείο δώρο προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις δουλειές που έχεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις από την πίεση καθώς το μυαλό σου σίγουρα θα βρει τρόπο να αποδράσει για λίγο.

Καρκίνος

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου  και να αισθανθείς την εσωτερική πληρότητα που αποζητάς. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα βοηθήσει να έρθει στην επιφάνεια η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις επαφές με συγγενείς και φίλους καθώς θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου!

Λέων

Είναι πιθανό να βιώνεις μια περίεργη κατάσταση στο σπίτι και να σε έχει επηρεάσει καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό αναμοχλεύει απωθημένα και παράπονα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα εξιδανικεύσει κάθε είδους σχέσεις και θα δημιουργήσει ουτοπικά σενάρια. Την ίδια στιγμή  το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διευθετήσεις!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και την τάση σου για σπατάλες. Το καλύτερο σενάριο για εσένα σήμερα είναι να μείνεις σε ακτίνα ασφαλείας από τα μαγαζιά ή να βγεις με συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να νιώσεις περίεργα καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις με βάση την καρδιά και όχι το μυαλό! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλάβεις δράση σε υποθέσεις που παρέμειναν κολλημένες για καιρό!

Ζυγός

Η ημέρα θα φέρει εξελίξεις όσον αφορά τον οικονομικό τομέα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε ωθήσει στη δράση προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου φέρει ιδέες που αν τις εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσεις πίσω φοβίες και ανασφάλειες και να νιώσεις σιγουριά για τον εαυτό σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων και σκέψεων  με αποτέλεσμα η διάθεση σου να μην είναι σταθερή σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάποια ομάδα ή ένα σύλλογο που συμμετέχεις ενεργά και να είναι για καλό σκοπό! 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις τους άλλους σαν απειλή και για αυτό το λόγο θα  προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η κυρίως με τους ανθρώπους που αγαπάς. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο μπορεί να φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία και να σε ωθήσει στη δράση προκειμένου να την εκμεταλλευτείς!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα φέρει κοντά σου φίλους, γνωστούς ακόμα και συναδέλφους σου! Η ημέρα θα είναι γεμάτη από κοινωνικές και φιλικές συναθροίσεις που θα σε κάνουν να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου και δεν αποκλείεται να λάβεις μέρος σε κάποια ομάδα που ασχολείται με τον εθελοντισμό. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο θα σου δώσει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις!

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κουράσουν και είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο  Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να μην τα παρατήσεις και να δείξεις σε όλους τις ικανότητες σου! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι ευνοϊκό αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικό επάγγελμα καθώς θα σου χαρίσει έμπνευση. Αν δεν ασχολείσαι με κάτι τέτοιο πρόσεξε καθώς εσύ θα είσαι καλοπροαίρετος/η και αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου!

Ιχθύς

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει όπου θέλει! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την  Παρθένο θα “ζωντανέψει” τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα τις φέρει στο προσκήνιο!