ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι συγκεκριμένες και δεν θα ξεφεύγουν από κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα με αποτέλεσμα να γίνουν σχεδόν εμμονές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε κάνει να αισθάνεσαι περίεργα από την ένταση των συναισθημάτων σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα φιλτράρει με λογική όσα νιώθεις και θα είναι “ανακουφιστικό”. Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους ή το δημόσιο και να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς.

Ταύρος

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό λειτουργεί σα μεγεθυντικός φακός και τονίζει τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα που υπάρχουν μεταξύ σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να λύσεις θέματα που υπάρχουν και να βελτιώσεις το κλίμα. Νέες συμφέρουσες συμφωνίες ή συμβόλαια είναι πιθανά σήμερα καθώς η διαπραγματευτική σου ικανότητα θα είναι μεγάλη!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να φέρνει στο προσκήνιο δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει το κλίμα στην εργασία σου και με λίγη προσπάθεια μπορείς να πετύχεις συμφωνίες που θέλεις και αφορούν εργασιακά θέματα. Εκμεταλλεύσου τα επιχειρήματα, τις ιδέες σου και το δυνατό σου μυαλό για να κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να προωθεί στους γύρω σου την καλύτερα εικόνα του εαυτού σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις που δέχεσαι για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων

Μια συζήτηση που θα ξεκινήσεις με την οικογένεια σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να λύσεις τις διαφορές σας με διάλογο και επιχειρήματα. Σήμερα η ημέρα θα σε ευνοήσει και θα μπορέσεις να διαχειριστείς οικογενειακά θέματα που σε ταλαιπωρούν. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις και κάποιο θετικό νέο ή εξέλιξη σχετικά με την αγοραπωλησία ή την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Παρθένος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνει εντύπωση σήμερα καθώς η άνεση του λόγου σου θα κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους από το κοντινό και το συγγενικό σου περιβάλλον. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με το εμπόριο είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να κάνεις και μια νέα επικερδή συμφωνία!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα με σκοπό να τα τακτοποιήσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως είναι μια καλή ημέρα για να διαπραγματευτείς οικονομικές συμφωνίες. Τα επιχειρήματα σου θα κάνουν τη διαφορά και αν εκμεταλλευτείς και τη δύναμη της πειθούς σου τότε σίγουρα θα βγεις ευνοημένος/η. Σήμερα είναι πιθανό να σου γίνει και μια πρόταση που θα επηρεάσει θετικά το πορτοφόλι σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα σου υπενθυμίσει πως οι φίλοι σου είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και αυτό θα είναι κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση! Σήμερα θα έχεις μια ικανότητα να φέρνεις τους άλλους στα όρια τους αλλά μετά από λίγο να τους ηρεμείς για αυτό και θα καταφέρεις να γλιτώσεις τις εντάσεις!

Τοξότης

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής όπως είσαι συνήθως καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε γεμίζει με άγχος και ανασφάλεια ακόμα και για απλά θέματα της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τα άγχη σου καθώς θα ενισχύσει την αντικειμενική σου σκέψη. Η συζήτηση με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου καθώς θα μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία με τους φίλους σου θα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σήμερα και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο, θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα είναι πιθανό να ακούσεις και ένα νέο από κάποιο φίλο/η σου που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες αλλά και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φέρνει εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να πείσεις ανωτέρους σου για τα σχέδια σου και να βρεις ανταπόκριση. Μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να έρθει και να σε βρει απροετοίμαστο/η για αυτό προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο πριν βιαστείς να απαντήσεις.

Ιχθύς

Η  ανάγκη σου να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει θα είναι το κύριο σου μέλημα σήμερα για αυτό και θα προτιμήσεις να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις μια βόλτα ή απλά να φέρνεις στο μυαλό σου εικόνες από ταξίδια που έχεις κάνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο είναι ευνοϊκό για θέματα σπουδών και συλλογής γνώσεων! Μια πρόταση για έξοδο από συγγενείς ή φίλους θα σε χαροποιήσει καθώς όσο περισσότεροι βρεθείτε σήμερα τόσο πιο εύκολα θα επικοινωνήσεις τις απόψεις σου!