ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις έκανε το πέρασμα της στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις μεταξύ σας σχέσεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας και για να εστιαστείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μια αγορά για το σπίτι, όπως ένα διακοσμητικό αντικείμενο, θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό επεδίωξε τη!

Ταύρος

Η ανάγκη σου να δεις τους αγαπημένους σου συγγενείς και ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα είναι έντονη σήμερα. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα σε βάλει στη διαδικασία να τονώσεις τις σχέσεις με τον περίγυρο σου και να νιώσεις θαλπωρή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού το μεσημέρι θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την επικοινωνιακή σου διάθεση και τη γοητεία σου! Αν βγεις βόλτα στα μαγαζιά να έχεις συγκεκριμένα χρήματα μαζί σου καθώς πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές.

Δίδυμοι

Οι ανησυχίες σου για οικονομικά θέματα θα είναι έντονες σήμερα και η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε κάνει κτητικό/η με την ύλη αλλά και με τους αγαπημένους σου.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα προς όφελος σου.  Μια πρόταση για συνεργασία, μια αύξηση στη δουλειά ή μια απασχόληση που θα βελτιώσει το εισόδημα σου είναι πιθανά σενάρια της ημέρας. Η ημέρα ενδείκνυται και για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης προκειμένου να νιώσεις πιο σίγουρος/η.

Καρκίνος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής των αγαπημένων σου προσώπων. Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα ανεβάσει τη γοητεία σου στα ύψη. Αν δεν παρασυρθείς από εγωκεντρικές τάσεις και συναισθηματικές υπερβολές τότε θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

Λέων

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι νοσταλγική και το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο/η λόγω των σκέψεων σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ανθρώπους του παρελθόντος κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα οικονομικά σου θέματα θα έρθουν και αυτά στο προσκήνιο και μάλιστα για θετικούς λόγους καθώς δεν αποκλείεται ένα “δώρο” ή μια αύξηση.

Παρθένος

Σήμερα δεν θέλεις καθόλου να μείνεις σπίτι καθώς η ανάγκη σου να βγεις και να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους είναι έντονη! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη μόλις μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι θα αυξήσει επικίνδυνα τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσει να βρεις νέους συμμάχους για τις επιδιώξεις σου. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε ένα συλλογικό σκοπό η κάποιο εθελοντικό έργο και να κερδίσεις και εκεί τις εντυπώσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και θα ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα φέρει στο προσκήνιο τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις  σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη μόλις μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι, θα ευνοήσει τις προσπάθειες σου καθώς και τα επαγγελματικά ραντεβού. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει την κατάσταση στο ταμείο σου και θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι σε φόρμα και θα ξεκινήσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και κυρίως με εκείνους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο σου το μεσημέρι, είναι ευνοϊκό για να τραβήξεις τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους. Σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται καθώς και εκπαιδευτικά θέματα για αυτό προώθησε τα!

Τοξότης

Σήμερα το μυαλό σου θα κολλήσει σε ανθρώπους που σου προκαλούν έντονα συναισθήματα και σε καταστάσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και είναι ιδανική για να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση και να ανασυνταχθείς συναισθηματικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι θα ευνοήσει κάθε εγχείρημα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και τη διευθέτηση τους. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο έκτακτο οικονομικό δώρο που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα είναι το κυριότερο σου μέλημα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι θα ευνοήσει τις επιδιώξεις σου σε κάθε τομέα και κυρίως αν σχετίζονται με θέματα συνεργασιών. Οι καλοί σου τρόποι και ο αέρας που αποπνέεις θα αυξήσουν τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις ρουτίνας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να επικαλεστείς τις οργανωτικές σου ικανότητες προκειμένου να τα καταφέρεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό το μεσημέρι θα σε ευνοήσει τα επαγγελματικά σου θέματα. Σήμερα θα ξεχωρίσεις για αυτό προώθησε εργασιακά θέματα και επαγγελματικά ραντεβού καθώς ευνοείσαι!

Ιχθύς

Σήμερα ανήκεις στους πιο ευνοημένους/ες της ημέρας και η εύνοια των πλανητών θα φανεί από το πρωί. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και σε προτρέπει να ασχοληθείς αποκλειστικά με οτιδήποτε σου αρέσει και μπορεί να σου προσφέρει χαρά! Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη που θα περάσει στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να περάσεις καλά! Σήμερα θα είσαι η ψυχή της παρέας για αυτό επέλεξε να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς η καλή σου διάθεση θα είναι “κολλητική”!